Barca Academy Cup

U11

Diósgyőri VTK U11 - Újpesti TE U11 0-1

Diósgyőri VTK U11 - ETO FC Győr 1-2
Gólszerző: Balogh B. 

Diósgyőri VTK U11 - Ferencvárosi TC U11 0-2

Diósgyőri VTK U11 - DAC U11 3-0
Gólszerző: Kelemen Z. (2), Bialkó Z. 

Az 9. helyért:
Diósgyőri VTK U11 - Barca Academy 2-0 
Gólszerző: Bialkó Z., Szabó B. 

A Diósgyőri VTK U11-es csapatát az alábbi játékosok alkották: Vass Ádám, Varga Hunor, Almási Ádám, Martis Márk, Schön Benett, Balogh Bende, Bialkó Zoltán, Kelemen Zénó, Juhász Hunor, Puskás Zekő, Kozma Bence, Szabó Bálint, Klima Mété. Edzők: Martis Ferenc, Kocsis Nándor

Kocsis Nándor: - A torna nagyon színvonalas volt, országos szinten is erős mezőny jött össze. A mi csoportunkban mellettünk az UTE, a Ferencváros, a DAC, valamint a Győr szerepelt. Első mérkőzésen nagyon szoros meccsen az UTE ellen egygólos vereséget szenvedtünk. A második találkozónkon végig mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos 2-1-re alul maradtunk, a Győr győzött le minket. A Ferencvárossal szemben egyéni hibák miatt 2-0-ra veszítettünk, viszont a DAC ellen  már gólokban is megmutatkozott a fölényünk és magabiztosan nyertünk. Sajnos a csoport többi mérkőzésén rendkívül szoros eredmények születtek, az összevetésből így mi jöttünk ki rosszul. A csoport ötödik helyéről vártuk a helyosztót, amit magabiztosan hoztunk a Barca Academy ellen. A torna egészét nézve elégedettek vagyunk a mutatott játékkal, hiszen csak nüanszok döntöttek a mérkőzéseken rendkívül erős ellenfelekkel szemben. A mi csoportunkban szereplő két csapat játszotta a döntőt, ez is mutatja a csoportunk erősségét.

U10 

Diósgyőri VTK U10 - Diósgyőri VTK U10 0-1

Diósgyőri VTK U10 - ETO FC Győr 2-1 
Gólszerző: J. Menougong, Bárány N. 

Diósgyőri VTK U10 - Ferencvárosi TC U10 0-2

Diósgyőri VTK U10 - DAC U10 3-0
Gólszerző: Váradi, Bárány K., Tóth M.

Az 5. helyért:
Diósgyőri VTK U10 - Debreceni LA 2-0
Gólszerző: Bárány N., Tóth M. 

A Diósgyőri VTK U10-es csapatát az alábbi játékosok alkották: Tamás Bálint, Vígh Vencel, Orbán Máté, Kapitány Dávid, Bárány Noel, Váradi Soma, Tóth Milán, Német Zalán, Pelyhe Ákos, Bárány Kristóf, Varga Róbert, Johan Menougong, Palotás Ádám. Vezetőedző: Nyeste János. 

Nyeste János: - Nagyon jó tornán szerepeltünk, komoly riválisok ellen kellett helytállni. A csapatunk az első két mérkőzésen még nem találta igazán a ritmust, de a Ferencváros ellen már mindenki jó teljesítményt nyújtott.  A Debrecen LA és a DAC szembeni összecsapáson pedig gyors és kombinatív játékot mutattak be a srácok.


U9

Illés Akadémia U9 - Diósgyőri VTK U9 3-0

Diósgyőri VTK U9 - Vasas Kubala Akadémia U9 2-0

Gólszerző: Szabó D., Juhász M.

Diósgyőri VTK U9 - Kecskeméti TE LA U9 1-0

Gólszerző: Bagoly B.

Diósgyőri VTK U9 - Újbuda U9 6-1

Gólszerző: Szabó D., Juhász M., Séra D., Lázár N., Beck Z., Kapitány Z.

Diósgyőri VTK U9 - ETO FC Győr U9 1-3

Gólszerző: Farkas D.

A 7. helyért
Diósgyőri VTK - Újpesti TE 1-0

Gólszerző: Farkas D.

A DVTK U9-es csapatát az alábbi játékosok alkották: Jánosik Bence, Farkas Dániel,  Szabó Dániel, Séra Dominik, Lázár Noel, Schwak Bálint, Kapitány Zoltán, Bagoly Benett, Beck Zétény, Balázs Döme, Espán Erik, Kovács Máté, Juhász Medox, Kavalecz Bence.

Vass László:- Először szerepeltünk 6+1-es tornán, ami elég színvonalasra sikeredett. Jó mérkőzéseket játszottunk, hasznos volt a fejlődésünk szempontjából. Olyan csapatokkal is megmérkőztünk, akikkel eddig nem találkoztak a srácok.

U8

Illés Akadémia U8 - Diósgyőri VTK U8 2-1 
Gólszerző: Császári Á.

Vasas Kubala Akadémia U8 - Diósgyőri VTK U8 6-1
Gólszerző: Németh N.

Kecskeméti TE LA U8 - Diósgyőri VTK U8 3-3 
Gólszerző: Császári Á., Lippai B., Oláh L.

Diósgyőri VTK U8 - ETO FC Győr U8 3-3
Gólszerző: Szabó Á. (2), Császári Á. 

Diósgyőri VTK U8 - Barca Academy U8 6-3
Gólszerző: Mihálszki M. (2), Kőszegi N., Koncsol K., Császári Á., Oláh L.

A DVTK U8-as csapatát az alábbi játékosok alkották: Kiss Kolos, Kőszegi Noel, Császári Ádám, Oláh Levente, Koncsol Kolos, Lippai Benett, Kaczur Dominik, Ántal Ábel, Jancsurák Áron, Szabó Ádám, Németh Norbert, MIhálszki Milán. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Germán Gábor: - Rendkívül hasznos mérkőzéseken vagyunk túl, mert valamennyi ellenfelünk komoly erősséget képviselt ebben a korosztályban. Sajnos az első két találkozón magunkhoz képest gyengén teljesítettünk, de ebben a korai ébredés is nagymértékben szerepet játszott. A helyzetkihasználással teljes mértékben elégedett voltam, de a labdakihozatalokkal akadtak nehézségeink. Rossz döntéseket hoztunk, többször előfordult, hogy ziccer labdákat adtunk az ellenfél számára. A védekezés során számos egyéni hibát vétettünk, ami nem megszokott a fiúktól. A támadó zónában azonnal kapura törtünk, viszont amikor a kapunkhoz közel jutottunk labdához, akkor gyakran hiba csúszott a megoldásokba.