Az egyéni Középtávú Országos Bajnokságon Szilágyi Iringó és Balabás Péter Gergő a harmadik helyen zárta kategóriájuk versenyeit, míg Zsigmond Száva a második leggyorsabb volt saját kategóriájában.

A Váltó Országos Bajnokságon a Várady Szilvia, dr. Zsigmond Judit, dr. Hegedűs Ágnes hármas az ezüstérmet szerezte meg, míg a diósgyőriek hétvégi aranyáról a Balabás Péter Gergő, Szörényi Gábor, dr. Kottman Dezső trió gondoskodott az F105A kategória versenyében. 

Az egyéni napja nem sikerült a legjobban, de a váltó napján, a csapatversenyeken szokásos kiemelkedő teljesítményt nyújtottuk. – kezdte Debnár Zsuzsanna technikai vezető. - Az egyébként sem egyszerű terepen jelentősen felnőtt aljnövényzet és tomboló melegben versenyeztünk a szombati napon. Ilyen körülmények között kellett a délelőtti selejtezőből a délutáni döntőbe verekedni magukat a versenyzőinknek. A vasárnapi váltón kissé hűvösebb időben, de a növényzettel újra megküzdve csaptak össze váltóink és szereztek több érmet izgalmas versenyben.

Eredmények

Középtávú Országos Bajnokság

N20A 3. helyezés Szilágyi Iringó

N21A 7. helyezés Szilágyi Emese

N35A 2. helyezés Zsigmond Száva

F35A 3. helyezés Balabás Péter Gergő

N55A 4. helyezés Várady Szilvia

Váltó Országos Bajnokság

N21A 10. helyezés Szilágyi Iringó, Tamás Bianka, Szilágyi Emese

N145A 2. helyezés Várady Szilvia, dr. Zsigmond Judit, dr. Hegedűs Ágnes

F14A 4. helyezés Demeter Botond, Szilágyi Zselkye Julianna, Kapusztik Dániel

F16A 7. helyezés Kapusztik Máté Márk, Tamás Bence, Hrotkó Mátyás

F21A 5. helyezés Demeter Ambrus, Tőczik Vendel, Demeter Ágoston

F105A 1. helyezés Balabás Péter Gergő, Szörényi Gábor, dr. Kottman Dezső