A DVTK 2021/22 évadbeli keretének megtervezésekor az állandóság, a csapat gerincének megtartása fontos szempont volt. Ennek az elképzelésnek megfelelően sikerült megállapodnia a klub vezetésének két, az előző szezonban is Diósgyőrben játszó magyar fiatallal. A felnőtt válogatottban is bemutatkozó Aho Nina és Kányási Veronika is a DVTK csapatában folytatja pályafutását.

Völgyi Péter sportszakmai igazgató: 
- Vera kiegyensúlyozottan játszotta végig az elöző szezont, a védekezés mellett támadásban is maradt figyelme és ereje a megfelelő befejezések kiválasztására, remélem fejlődése töretlen marad. Több poszton bevethető, a csapat érdekeit szem elött tartó alázatos játéka  nagy segítség lesz a következő bajnoki évadban is.
-  Nina tavalyi szezonja a visszailleszkedés jegyében telt az amerikai egyetemi bajnokságból a magyar élvonalba. Védőfeladatát maximálisan jól ellátta, a befejezésekre a vártnál kevesebb energiája maradt. Ha sikerül ebben  megtalálni közösen a megfelelö egyensúlyt, látványosabb-gólgazdagabb játékával sok örömet okozhat szurkolóinknak.