Nehéz év van mögöttünk. Nehéz volt, mert egy láthatatlan ellenséggel kellett megküzdenünk, szinte mindenkinek van legalább egy olyan hozzátartozója, aki a járvány miatt ma már nem lehet itt velünk. Nehéz év volt gazdasági szempontból is, a klub és a támogatói is megérezték a mögöttünk hagyott időszakot. És nehéz volt azért is, mert a labdarúgó csapat a szezon végén búcsúzott az első osztálytól. A legnehezebb viszont az volt, hogy a szurkolók nem lehetettek ott a csapat mögött a lelátón, biztosak vagyunk benne, hogy a legendás diósgyőri drukkerek támogatásával sok mérkőzésünk egészen másképp alakult volna.

 

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, milyen sokat jelent számunkra, hogy vannak olyan drukkerek, akik ebben a nehéz időszakban anyagilag is támogatták a DVTK-t, ezért mind a 196 szurkolót meghívtuk a DVTK Stadion VIP termébe egy exkluzív vacsorára és egy kötetlen beszélgetésre, közülük közel 30 fő jelezte vissza részvételi szándékát, nekik ezúton is külön köszönjük, hogy eljöttek!

 

A vacsorán Sántha Gergely, a DVTK elnöke köszöntötte a résztvevőket, a klubvezetést rajta kívül Dr. Magyar Mátyás, a DVTK-t működtető Borsodi Sport Holding Kft. ügyvezetője, Benczés Miklós sportigazgató, Tamás Gábor cégvezető és dr. Világi Péter kommunikációs- és marketing igazgató képviselte.

Itt volt Kondás Elemér vezetőedző mellett a labdarúgó csapat teljes szakmai stábja, a két másodedző, Igor Bogdanović és Kovács Ádám, Tuska János kapusedző, Dobos Attila erőnléti edző, Lugos József videoelemző, Erdélyi Péter korrektív tréner és Diós Bence performance coach.

A labdarúgó csapatot ezen az estén Dejan Karan, Eperjesi Gábor, Hegedűs János, Hornyák Marcell, Könyves Norbert, Molnár Gábor, Polgár Kristóf, Póser Dániel és Szűcs Kornél képviselték.

Az est házigazdája Hollósy András, a DVTK hangja volt.


A este során a szurkolók megoszthatták gondolataikat a klub vezetésével, és az ankétokhoz hasonlóan néhányyan kérdésekkel is érkeztek, amiket a klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok igyekeztek is megválaszolni. 

A vacsoráról egy hosszabb videós beszámoló is látható majd jövő héten csütörtökön az M4 Sport televízióban, a Napos oldal magazin következő adásában.

Köszönjük mindenkinek, aki a jelenlétével megtisztelt minket! Hajrá, Diósgyőr!