A tagok között a Diósgyőri Női Szurkolói Klub, a Diósgyőr Szurkolók Közössége (DSZK) és a Diósgyőri Napos Oldal szurkolói csoport is képviselteti magát. A klub részéről Hollósy András vesz részt a mindennapos munkában, egyben ő látja el az iroda szóvivői feladatait is. Amennyiben a szurkolóknak bármilyen észrevétele van, kérjük, jelezzék a hollosy.andras@dvtk.eu e-mail címen.

A munka a háttérben már hetekkel ez előtt elkezdődött. A koordinációs iroda kérésére kezdeményezte a klub, hogy augusztusban kerüljön megrendezésre a Siófok - DVTK mérkőzés, hiszen így a DVTK szurkolói várhatóan nagyobb számban tudják majd képviseltetni magukat a Balaton partján. A kérés pozitív fogadtatásra talált a Siófok vezetésének és az MLSZ döntéshozóinak körében is.

Idén nyártól - szurkolói kérésre - a J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket és bérleteket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.

Az egyik legnagyobb diósgyőri érzelmű drukker, Csáki József tiszteletére a régi stadionban volt egy Csáki szektort jelző emléktábla, ami most az iroda javaslatára visszakerül a stadionba.

A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda feladata lesz többek között a szurkolói érdekvédelem, a klubbal való kapcsolattartás, a szurkolói szervezetek által felvetett problémák megoldásában való közreműködés és tolmácsolás az MLSZ felé, továbbá szervezett programok, idegenbeli utazások lebonyolítása, de napirenden van a legális pirotechnikai eszközök használatára vonatkozó kérésük is.