- Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy régóta szerettük volna már partnerként magunk mellett tudni a HELL-csoportot és sok munkánk van abban, hogy végül létrejöhetett ez a szponzori megállapodás - kezdte Sántha Gergely. - Az egyik legjobb dolog a mai bejelentésben, hogy senkinek nem kell külön bemutatnunk legújabb partnerünket, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási energiákat fektettek abba, hogy mindenki által ismert és közkedvelt termékeiknek köszönhetően a világ egyik vezető energiaital-gyártójává váljanak. A hírnevükhöz szintén hozzájárult a Miskolctól 10 kilométerre Szikszó mellett létrehozott high-end gyártóközpont, ami nem csak hazánkban, hanem a világon is egyedülállóan magas színvonalat képvisel. Biztos vagyok benne, hogy ha az az energia és az a lendület, ami a HELL-t jellemzi, kiegészül a DVTK-család 111 éves küzdeni tudásával és szenvedélyével akkor együtt bármit elérhetünk.

Régóta hangsúlyozzuk, hogy igazán nagy dolgokra a DVTK csak akkor lehet hivatott, ha a megye és a régió legfontosabb gazdasági szereplői a klub mellé állnak. A tulajdonosi szándék mellett fontos, hogy a helyi vállalkozók és a megye komolyabb cégei is úgy gondolják, hogy együtt felépíthetünk valami olyat, amit előttünk még senki Észak- Magyarországon. Jó úton járunk, hogy ez sikerüljön.

Egy korábbi bejelentés alkalmával is kiemeltem, így most is megteszem, hogy ez az együttműködési megállapodás egy olyan fontos időszakban született, amikor labdarúgó csapatunk azért harcol, hogy ismét a legjobbak között szerepeljen, ezért külön köszönet illeti a HELL tulajdonosait és a cég képviselőit

A mai bejelentés - ahogy az a labdarúgó csapat mezén is látható - elsőként a DVTK labdarúgó csapatát érinti, de legújabb partnerünk nem csak a labdarúgást, hanem a klub egészét is támogatni fogja. Így megjelenik majd minden csapatsportágunk mezén, ott lesz a HELL a jégkorongozóink,  kosárlabdázóink, a férfi mellett a női labdarúgóink, valamint röplabdázóink szerelésén is. Mivel labdarúgó csapatunk idegenben kezdi meg a pontvadászatot, első alkalommal az idegenbeli mezünkkel mutattuk be a HELL ENERGY logót, de hamarosan közösen leleplezzük majd a vadonatúj hazai mezt is. Köszönjük a támogatást és üdv a DVTK családban! - zárta a DVTK elnöke.


- Szeretném kifejezni örömünket, hogy ma itt vagyunk együtt, egy patinás, nagy múltú sportklub képviselői, illetve egy, a klubéhoz képest ugyan rövidebb múltra visszatekintő, ám annál agilisabb és dinamikusan fejlődő cég - tette hozzá Schmidt Krisztián. - A HELL egy olyan családi vállalkozásból lett nagyvállalat, amely ma már a világ legtávolabbi pontjaira juttatja el nap mint nap a Borsodban előállított termékeit. Ez a két, saját területén kimagaslót produkáló gárda azt gondolom, nagyon sok mindenben hasonlít egymásra, de elsősorban és leginkább a gyökereikben, hiszen mindkettő Miskolchoz kötődik, itt fejlődik, eredményeik az itt élőket teszik elégedettebbé. Az utóbbi években több ízben felröppentek a hírek, hogy a HELL a DVTK mellé áll. Ezt az együttműködést most először valóban meg tudjuk erősíteni, és talán senki sem lepődik meg, hogy a régió kiemelkedő munkaadójaként, a borsodi ipar jelentős szereplőjeként együttműködésre lépünk a patinás klubbal.

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy lokálpatrióta szemléletünket gyakorlatias tettekben is megmutassuk, és erőforrásainkat az igazán nagynevű és nagy múltra visszatekintő DVTK-nak felajánljuk. Mint egy jóbarát, akire mindig lehet számítani, támogatásunkról biztosítottuk a „családot”, hiszen értékeink hasonlóak és egyaránt hiszünk a sport közösséget összekovácsoló erejében. Borsodi kötődésű cégként, mely a régióban termel, itt valósítja meg beruházásait és munkavállalóinak döntő többsége itt éli mindennapjait, mindig is kiemelten fontos volt számunkra, hogy a társadalmi felelősségvállalásból is leginkább helyi szinten vegyük ki a részünket.

A miskolci, borsodi emberek nagy részének egy fontos érzelmi kötődése van a DVTK-hoz, nekünk pedig az itt élők fontosak. Így mindig is egyértelmű volt számunkra, ha szponzorálunk, helybéli sportklubot szponzorálunk. A DVTK jelmondatával, „Együtt vagyunk, győzni fogunk!” könnyű azonosulnunk. Cégcsoportunk esetében sokszor szoktuk mondani, a HELL nem csak egy cég, hanem egy értékközösség, melyben a felkészültség, az alázat, a szorgalom és az akarat azok az értékek, melyet valamennyi kollégánk magáénak érez, és így tudunk csapatként előre haladni a céljaink eléréséért. A DVTK-családba történő belépésünk azon szemlélet példája, hogy azok, akiket hasonló attitűdök vezérelnek, együtt sokra vihetik! A támogatással vállalt missziónk, hogy a DVTK csillaga újra a méltó helyre emelkedjen, és ezt együtt sikerüljön elérnünk - zárta a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.