Farkas Mihály, a DVTK röplabda csapatának vezetőedzője örömmel tekint a közös munka elé és egyénileg értékelte a lányok erősségeit:

- Aleksandra azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendkívül stabil a nyitásfogadása. Támadásban nagyon dinamikus, a gyorsaságát pedig szeretnénk kihasználni a gyors játékunkban. Sara egyik legnagyobb erénye, hogy szinte tökéletesen áll a keze a blokk közben, és így igen nagy "sapkákat" tud adni az ellenfél játékosainak. Ugyanakkor támadás közben nagyon jól lát a pályán, és nemes egyszerűséggel üti oda a labdát, ahol senki sem áll. Pannit régóta ismerem és figyelem. Csupaszív játékos, aki vezérként is össze tud fogni egy csapatot. A nyitások megszelídítése, és a gyors támadások befejezése - ahogy az utóbbi pár évben az MTK-ban is - lesz a feladata.

Godó Panni

Születési idő: 1998. 07. 19.
Születési hely: Békéscsaba
Magasság: 177 cm
Állampolgárság: magyar
Poszt: szélső ütő

Pályafutás

2021 - DVTK
2017-2021 - MTK Budapest
2016-2017 - Békéscsabai Röplabda SE

- Valamilyen szinten véletlenül, egy barátnőm hívására ötödikesként kezdtem el a röplabdát, mely első látásra szerelem volt - nyilatkozta Godó Panni. - Ennek a sportnak köszönhetem életem legmeghatározóbb élményeit, az ifjúsági és junior válogatott szerepléseket, a bajnoki címeket. A címeres mez továbbra is a szemem előtt lebeg, ehhez nagyszerű lehetőség ad, hogy a DVTK színeiben szerepelhetek. Még nem ismerem a teljes csapatot, de a felkészülés során biztos, hogy remekül összecsiszolódunk majd, így nem jelenthet gondot az Extraliga tagság megőrzése sem. Igyekszem stabil kezdőjátékossá válni, meccsenként minél több pontot szerezni, és ezzel a klub és a csapat sikereihez hozzájárulni.

Sara Kuzelova

Születési idő: 1998. 11. 05.
Születési hely: Zlin, Csehország
Magasság: 183 cm
Állampolgárság: cseh
Poszt: center

Pályafutás

2021 - DVTK
2020-2021 - VK Nové Mesto nad Váhom
2019-2020 - PVK Přerov
2018-2019 - VK Šelmy Brno

- A röplabdázással tizennégy évesen ismerkedtem meg általános iskolai éveim végén – mondta Sara Kuzelova. - Szülővárosom csapatában kezdtem el a játékot, Zlinben, Csehországban. Ezután sikerült feljebb lépnem, több csapatban is megfordultam és ennek köszönhetően értem el eddigi pályafutásom legnagyobb sikerét, amikor is a tavalyi szezonban, a Szlovák Kupában második helyet, míg a bajnokságban a negyedik helyet sikerült elérnünk. Nincs még személyes tapasztalatom a magyar extraligáról, ám mivel a szlovák nemzeti együttes néhány tagja itt szerepel, biztos, hogy egy rendkívül erős bajnokságban fejlődhetek tovább. Mindig jobb és jobb akarok lenni, szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél sikeresebb legyen a DVTK.

Aleksandra Dmitrieva

Születési idő: 1998. 08. 16.
Születési hely: Jekatyerinburg, Oroszország
Magasság: 182 cm
Állampolgárság: orosz
Poszt: nyitásfogadó – szélső ütő

Pályafutás

2021 - DVTK
2020-2021 - Sakhalin Yuzhno-Sakhalinsk
2015-2020 - Uralochka-URGEU

- Egészen fiatalon ismerkedtem meg a röplabdázással és szerencsére tizenhat éves koromra profi játékossá válhattam - zárta Aleksandra Dmitrieva. - A tavalyi év során az orosz első ligában elért negyedik hely után izgalmas kihívást jelentett számomra a DVTK hívása, amire örömmel mondtam igent. Igazából még ismerkedem a körülményekkel, a magyar ligáról eddig keveset hallottam, de szeretnék minél jobb eredményt elérni a csapattal, a tabella első felében, vagy titkon remélve, a dobogón végezni. Nagyszerű kihívás ez számomra, jó körülmények között fejlődhetek játékosként és emberként is, ami biztos, hogy hosszú távon a csapat hasznára is válik.