- Amikor június végén aláírtam a szerződésemet Miskolcon, egy átfogó egyeztetéssel kezdtünk, ahol minden miskolci röplabda edző és szakosztály képviseltette magát. - mondta Farkas Mihály, a csapat vezetőedzője. - Nagy örömömre a Miskolc Városi Sportiskola, az MVSC és a DVTK is kinyilvánította, közösen akarnak dolgozni a miskolci női röplabdáért a legkisebbektől kezdve egészen a felnőtt csapatig. Ennek az együttműködési szándéknak a megerősítése, hogy három fiatal, miskolci játékos is felkerült a felnőtt keretbe. Nem tudom, hogy melyik Extraligás csapat mondhatja el magáról, hogy a 14 fős keretében hat saját nevelésű, városbeli játékosa van. Továbbá Kalmár Viki és Balogh Emma is kiváló utánpótlás bázisről érkeztek, így abszolút beleillenek a hosszútávú, fiatalokra épülő koncepciónkba.

Balogh Emma

Születési idő: 2002. 02. 27.
Születési hely: Budapest
Magasság: 166 cm
Poszt: liberó

Pályafutás

2021 – DVTK
2015-2021 – UTE

- Kissé izgultam, hogyan fogadnak majd leendő csapattársaim, de annak nagyon örültem, hogy viszonylag sok az új játékos rajtam kívül, így együtt tudunk formálódni egy igazi csapattá - kezdte Balogh Emma. - Miskolccal ismerkedek, hála néhány itt élő kedves rokonnak eddig sok klassz dolgot láttam itt, és a környéken. Szeretnék megbízható tagja lenni a csapatnak bármilyen helyzetben, és egyúttal meglepetést okozni az Extraligában.

Hollósi Dóra

Születési idő: 2003. 03. 11.
Születési hely: Miskolc
Magasság: 180 cm
Poszt: center

Pályafutás

2018 – DVTK

- A röplabda szeretetét az anyatejjel szívtam magamba, nem volt kérdés, hogy ezt a sportágat választom. Azzal, hogy a felnőtt csapat keretébe kerülhettem, óriási lehetőség kapujában állok, igyekszem minél többet fejlődni, idővel a csapat oszlopos tagjává válni és játékommal a klubot győzelemre vezetni - tűzte ki céljait az idei szezonra Hollósi Dóra.

Kalmár Viktória

Születési idő: 2003. 03. 17.
Születési hely: Budapest
Magasság: 174 cm
Poszt: feladó

Pályafutás

2021 – DVTK
2020-2021 – 1. MCM-Diamant Kaposvári Női Röplabda Club
2017-2020 – Kaposvári Röplabda Akadémia
2014 – 2017 – Gödöllői Röplabda Club

- Nagyon jól érzem magam Miskolcon, a lányok mind nagyon kedvesek és szimpatikusak - értékelte az első napokat Kalmár Viktória. - Mindenki nyit a másik felé és ennek külön örülök, mert ez hozzá járul ahhoz, hogy hamar összeszokott csapat lehessünk. Úgy gondolom, hogy fiatal csapatként nehéz dolgunk lesz a bajnokságban, de ha egymásért tudunk küzdeni és fegyelmezett, pontos játékot játszani, akkor akár meglepetéseket is okozhatunk.

Lóczi Georgina

Születési idő: 2002. 07. 13.
Születési hely: Miskolc
Magasság: 167 cm
Poszt: liberó

Pályafutás

2018  – DVTK

- Középiskolás éveimben vált igazi szenvedéllyé a röplabdázás, köszönhetően az akkori testnevelő tanáromnak. Sportiskolás éveim után Diósgyőrben fejlődhettem, és most megadatott az, hogy a felnőtt csapatban szerepeljek - tekint izgalommal az előttünk álló szezonra Lóczi Georgina. - Miután megismertük egymást a lányokkal, úgy gondolom, hogy nagyon jó kis csapatunk lesz, hisz egy közös célért, az Extraliga tagságért harcolhatunk.

Zsofnyák Márta

Születési idő: 1998. 08. 07.
Születési hely: Miskolc
Magasság: 173cm
Poszt: szélső ütő

Pályafutás

2021 – DVTK
2015-2021 – MVSC

- Mindig is közel állt hozzám a sportolás, az úszás és az atletizálás után végül a röplabda lett az igazi szerelem. Miskolciként az MVSC-ben ismerkedtem meg az alapokkal, több ottani csapattársammal játszhatok most is együtt. Fiatal és lendületes csapatunk van, nem hiszem, hogy probléma lesz megtalálni a közös hangot, annak ellenére, hogy nem lesz könnyű az előttünk álló szezon. Azonban biztos vagyok benne, hogy a kemény munka meg fogja hozni a gyümölcsét! - zárta az új igazolások gondolatait Zsofnyák Márta.