U20

A decemberi, dániai divízió 1/A-s világbajnokságra készülő magyar junior válogatott 28 tagú kerettel kezdte meg a közös munkát és a csapat tagjai szerdán Kijevbe repültek, ahol három edzőmérkőzést játszanak. A DVTK Jegesmedvék játékosai közül Galajda Zsombor, Hadobás Zétény, Károly Róbert Nikolasz, Mattyasovszky Gergely, Mihalik András, Kocsis Botond és Tóth Tamás is szerepet fog kapni a nemzeti csapatban. (Utóbbi két saját nevelésű játékosunk a szezont már a tengerentúli klubcsapatában kezdheti meg)

Felkészülési mérkőzések

Augusztus 25., 19:00: Ukrajna U20–Magyarország U20
Augusztus 27., 10:00: Fehéroroszország U18–Magyarország U20
Augusztus 27., 10:00: Ukrajna U20–Magyarország U20

U18

Az U18-as válogatott hétfőn kezdte meg a közös munkát. Az együttes szerdáig naponta kétszer gyakorolt a Tüskecsarnokban, majd csütörtöktől az Olimpiai Reménységek Versenye keretében egy Négy Nemzet Tornán vesz részt. A magyarokhoz hasonlóan a Divízió I/B-ben szereplő lengyel és olasz válogatott mellett az egy osztállyal feljebb játszó szlovákok érkeznek Budapestre. A DVTK Jegesmedvéket Farkas Olivér, Hegedüs Levente és Trozsák Ádám fogja képviselni a válogatottban játékosként, valamint ez edzői stáb tagjaként felnőtt csapatunk vezetőedzője, Tokaji Viktor is segíti a nemzeti csapatot. 

A Négy Nemzet Torna programja

Augusztus 26., csütörtök, 19.00 Magyarország-Lengyelország
Augusztus 27., péntek, 19.00 Magyarország-Olaszország
Augusztus 28.. szombat 14.00 Magyarország-Szlovákia

U16

Hétfőtől péntekig az U16-os válogatott is együtt készül. A sátoraljaújhelyi regionális tábor programjában jeges és száraz edzések, elméleti képzés és sportpszichológusi foglalkozás is szerepel. A DVTK Jegesmedvék játékosai közül Kunsági Benedek, Mura Milán, Nagy Dávid és Trajcsik Dávid vesz részt a válogatott összetartásán.