U11-es felkészülési mérkőzés

Mészöly Focisuli U11 – Diósgyőri VTK U11

Diógyőri VTK U11: Tamás B. - Móré K., Orbán M., Vígh V., Bárány K., Kapitány D., Bárány N., Varga R., Váradi S., Palotás Á., J. Menougong, Tóth M., Sőregi N. Vezetőedző: Nyeste János. 

Gólszerző: Palotás Á. (3), Tóth M. (2), J. Menougong, Bárány N. 

Nyeste János: - Nagyon jó alkalom volt játékosaik részére, hogy az elmúlt edzéseken gyakorolt játékelemeket mérkőzés szituációban is alkalmazzák. Gyors és határozott kezdés után szereztünk többgólos vezetést. Szép támadásokat vezettünk gyorsan és pontosan játszottunk. Ennek a találkozónak is megvoltak a szakmai szempontok alapján a pozitívumai és negatívumai is. A labdakihozatalaink újra jól működtek, de a befejezéseknél továbbra is van hiányérzetünk. 

Megjegyzés: az U14-es korosztály alatt az előttünk álló szezonban már nem számolják az eredményt, mert a gyerekek fejlődése az elsődleges cél, nem pedig a végeredmény. A DVTK LSA csapatainál is ezt az irányt fogjuk követni a beszámolóknál, amikor a diósgyőri gyerekek bajnoki vagy felkészülési találkozókon lépnek pályára. A csapat keretét, gólszerzőket és edzői értékelést a jövőben is közölni fogunk, eredményt azonban a beszámolóknál nem fognak találni.