Országos U17-es bajnokság
Kiemelt csoport, 2. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Budapest Honvéd-MFA U17 0-4 (0-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Derda József, Rozsnaki Gábor, Juhász Bálint.

Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Ördög Sz., Homenszki R., Kövesi K., Fekete V., Roha R., Ferencsik B., Varga Z., Ferencsik S., Demeter M., Bedő D. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Budapest Honvéd-MFA U17: Gyetván M. - Kaczvinszki D., Bezzeg O., Átrok I., László M., Kalocsány P., Simon B., Nagy D., Braun B., Pintér M., Kocsis G. Vezetőedző: Takács László.

Csere: Ördög Sz. helyett Bodnár T. a 46., Átrok I. helyett Menyhárt B. az 50., Pintér M. helyett MIhály B. az 50., Ferencsik B. helyett Németh Á. a 60., Roha R. helyett Gyenes F. a 64., Homenszki R. helyett Gattyán M. a 70., Kaczvinszki D. helyett Vojtkó I. a 73., Kalocsány P. helyett Burger B. a 73., Braun B. helyett Knolmár M. a 73. percben. 

Gólszerző:  Kocsis G. (0-1) a 9., László M. (0-2) a 14., Mihály B. (0-3) a 78., Menyhárt B. (0-4) a 90. percben. 

Miskei Attila: - Szerettük volna a pályán megvalósítani azokat a játékelemeket, amelyeket hétről-hétre gyakorlunk az edzéseken. Sajnos ezekbe hibák csúsztak, de ezekből lehet tanulni. Ebben a helyzetben sem szabad eltérni attól, amit szeretnénk a pályán látni. Még többet kell fejlődnünk, még többet kell gyakorolnunk, hogy ezek a dolgok pontosan menjenek, és nem szabad attól tartanunk, hogy rontunk, hibázunk a pályán. 

Takács László: - Jól kezdtük a találkozót, igyekeztünk az első percektől kezdve nyomás helyezni a DVTK-ra. Sikerült két gólt szerezni és ott tartani a labdát a hazai csapat térfelén. Az előny birtokában viszont kényelmessé váltunk, túlságosan megnyugodtunk. A szünetben erről beszéltünk, de a fordulás után nem sikerült ismét azt a tempót diktálni, amit a meccs elején. A Diósgyőr ránk jött, megvoltak a lehetőségék arra, hogy nyílttá tegyék a találkozót. Ekkor volt egy kis szerencsénk is, a cserékkel azonban frissíteni tudtunk, új lendületet kaptunk, és végül megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.