Leány Országos U17-es bajnokság, 2. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Illés Akadémia-Viktória LU17 0-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, néző. Játékvezetők: Bújnóczki Bence, Oláh Dávid.

Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Oláh Cs., Kemenyiczki L., Kóka B., Papp S., Szondi Zs., Magyar H., Havasi B., Nagy G., Tamás L., Majnár A. Vezetőedző: Fejér Márkó. 
Illés Akadémia-Viktória LU17: Szabó K. - Hajdú P., Pintér T., Szabó F., Kleinert P., Sarang R., Csejtei E., Gyócs-Németh C., Csáki E., Harangi L., Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás. 

Csere: Kóka B. helyett Galambosi P. a 21., Szondi Zs. helyett Banga L. a 42., Tamás L. helyett Neuberger Sz. a 46., Kleinert P. helyett Simon E. az 57., Gyócs-Németh C. helyett Farkas B. az 57., Oláh Cs. helyett Dervalics D. a 68., Sarang R. helyett Márk Sz. a 69., Harangi L. helyett Égervölgyi L. a 69., Szabó K. helyett Farkas L. a 81., Mesterházy I. helyett Németh Z. a 81. percben. 

Sárga lap: Szondi Zs. a 74., Nagy G. a 88. percben. 
Gólszerző: Gyócs-Németh C. (0-1) a 20., Csáki E. (0-2) a 61. percben. 

Fejér Márkó: - A tanulási folyamat elején járunk. Sajnos rengeteg sérültünk van, de próbálunk épíkezni, előrelépni. A jelenlegi helyzetben a lányok hozzáállása példamutató volt. Az edzéseken gyakorolt dolgokat hellyel-közzel viszontláttuk a mérkőzésen. A vereség ellenére senkit nem lehet elmarasztalni. Gratulálok a lányoknak, az ellenfelünknek pedig a győzelemhez. 

Győrffy Mátyás: - Nehéz mérkőzés volt. A legnagyobb gondot az okozta, hogy nem tudtuk a saját játékunkat játszani, még a labdakihozatalok sem működtek, sőt a támadó zónában is rossz döntéseket hoztunk. A játékkal nem vagyok elégedett, de a hosszú utazás és műfű okozta nehézségek után örülünk a győzelemnek, és annak, hogy ismét nem kaptunk gólt. Vannak még hibáink, de megyünk tovább, hogy ezeket kijavítsuk.