Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

Illés Akadémia-Haladás U19 - Diósgyőri VTK U19 2-2 (1-0)

Szombathely, 80 néző. Játékvezetők: Drabon Barnabás, Kreitl Tamás, Frank Viktor László. 

Illés Akadémia-Haladás U19: Pataki R. - Tóth K., Szabó B., Kozári N., Tama G., Doncsecz L., Tarján P., Kovács P., Horváth H., Bunevácz B., Horváth K. Vezetőedző: Horváth Rudolf. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Fülöp L., Szloboda Á., Bencsík D., Gulyás M., Csatári G., Juhász Á., Komlósi B., Vincze D., Elizeus A., Benkő P. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Komlósi B. helyett Dankó N. a 46., Elizeus A. helyett Horváth T. a 46., Tarján P. helyett Horváth B. a 46., Tama G. helyett Szijjártó Á. az 57., Horváth K. helyett Bényei D. a 60., Fülöp L. helyett Berki P. a 68., Vincze D. helyett Kanálos P. a 68., Szloboda Á. helyett Balázs P. a 80., Doncsecz L. helyett Horváth B. a 92. percben. 

Sárga lap: Benkő P. a 14., Vincze D. a 27., Dankó N. a 75., Kozári N. a 80., Horváth T. a 90., Tóth K. a 91. percben. 
Gólszerző: Doncsecz L. (1-0) a 9., Csatári G. (1-1) az 53., Benkő P. (1-2) a 61., Doncsecz L. (2-2) a 70. percben. 

Horváth Rudolf: - hamarosan

Vincze Richárd: - Gyorsan kaptuk az első gólt, ami egy könnyen levédekezhető szituációból született, ezen többet kell dolgoznunk a jövőben. Az első félidő első felében többet birtokoltuk a labdát, mint ellenfelünk, de ez minőségi fölényben nem mutatkozott meg. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy a játékfelépítésnél türelmetlenek és pontatlanok voltunk. Emiatt az Illésnek a gólon kívűl két nagy helyzete is adódott. A félidő végén már a minőségi fölény is kezdett kialakulni, de ez igazán a fordulást követően mutatkozott meg. A szünetben taktikai szempontból három dolgon változtattunk, ez is kellett ahhoz, hogy sokkal nagyobb fölényben futballozhassunk, rengeteg lehetőséget dolgozzunk ki. Ekkor már jó volt nézni a srácokat a pályán. A visszatámadásaink nagyon jól működtek, a belső védők “rest defence” kiváló volt.A második gólunk után is irányítottunk,kontroláltuk a meccset, ám az ellenfél egy beadás után szépségdíjas góllal egyenlített. Ez megintcsak egy olyan szituáció volt, amin sokat kell még melózni. A gól után is nyomás alatt tartottuk a Halit ám,  itt az utolsó tíz percben benne volt az is,hogy egy kontrából betalálnak. Összeségében jó meccset játszottunk, ami jól szolgálta a fiúk fejlődését.