1900 méter úszás, 90 kilométer kerékpározás és egy félmaratoni táv (21 km) lefutása várt Hankó Dávidra az osztrák-magyar határ közelében rendezett külföldi versenyen, ahol végül a bronzérmet szerezte meg.

- Népes mezőny gyűlt össze a covid miatti elmaradt versenyek fényében - kezdte Hankó Dávid. Domináns úszással kezdtem, ami után 1 perc előnyöm volt. Kerékpáron 50-60 km-ig egyedül tartottam az első pozíciót, ekkor ért utol a későbbi győztes, és második. A számot másodikként fejeztem be és indultam a futásra, ami nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de így is elégedett vagyok a harmadik hellyel.

Podersdorf után szeptember 19-én Franciaországban, világkupa futamon indul majd a DVTK versenyzője, aki bizakodva tekint a jövő heti verseny elé.

- Nagyon várom már, hogy újra abba a közegben mozogjak és visszakerüljek abba a vérkeringésbe, ahol a covid előtt voltam. Kiváló erőfelmerő lesz, mivel szezon eleje nem úgy sikerült, ahogy akartam, rengeteg külső tényező befolyásolta a felkészülésemet. Nagyon örülnék egy top10-es eredménynek.