Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Kaposvári Rákóczi BFLA    7-1 (2-1)

DVTK edzőközpont, 40 néző. Játékvezetők: Tatár Imre, Kövér Tamás, Árva Attila. 

Diósgyőri VTK U16: Ferencsák Á. - Deményi Z., Briz Cs., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Sáreczki Sz., Macsó M., Szijártó B., Silimon L., Bodnár T. Vezetőedző: Kádár László. 
Kaposvári Rákóczi BFLA: Kostyák R. - Sólyom M., Nagy A., Rostás R., Budai T., Tóth Á., Nagy Á., Szigeti I., Horváth J., Pressing M., Maczik M. Vezetőedző: Korcsmár István. 

Csere: Maczik M. helyett Fábián B. az 54., Pressing M. helyett Lakatos Zs. a 60., Homenszki R. helyett Tóth Zs. a 61., Briz Cs. helyett Borso B. a 61., Bathó T. helyett Pikó M. a 61., Tóth Á. helyett Nagy E. a 65., Ferencsák Á. helyett Derényi N. a 70., Szijártó B. helyett Bánk A. a 70. percben. 
Gólszerző: Homenszki R. (1-0) a 6., Homenszki R. (2-0) a 22., Tóth Á. (2-1) a 45., Sáreczki Sz. (3-1) az 58., Bodnár T. (4-1) a 63., Silimon L. (5-1) a 64., Tóth Zs. (6-1) a 74., Pikó M. (7-1) a 76. percben. 

Kádár László: - Az első pillanattól kezdve motiváltak voltak a srácok, talán túlzottan is. Az első félidőben ezért rengeteg ziccert elhibáztunk, emiatt magunknak tettük nehézzé a folytatást. A szünet előtt ugyanis egy szöglet után az ellenfél betalált, így szoros állásnál fordultunk. Megdicsérem azt a négy játékost, aki beállt a folytatásra, mert teljesen új arculatot adtak a csapatnak. Rendkívül magabiztosan fejezték be a támadásokat, kiszolgálták egymást, egyszerű megoldásokat választottak, amiből gólok születtek. Fejlődnünk kell a helyzetkihasználások terén, hiszen ezt a későbbiekben egy erősebb rivális megbünteti. Gratulálok a srácoknak, hiszen azt sem szabad elfelejteni, hogy múlt héten kezdődött számukra az iskola és az egyéni képzés is, így a nyári szabadabb időszak után most már még több kötelezettségük van. Ismét csapatként tudtunk nyerni, bízom benne, hogy ez végig fog minket kísérni a szezon végéig. 

Korcsmár István: - Az eredmény szempontjából nem így képzeltük el ezt a találkozót, ennek ellenére nem tudom elmarasztalni a csapatot Az első félidőben ugyanis felvállaltuk a nyíltsisakos játékot, voltak lehetőségünk, de sajnos a védelmünk  néha kihagyott. Abban a fázisban vagyunk, hogy még szoknunk kell az NB I-et. A COVID miatt már tavaly itt kellett volna szerepelnünk, de nem így alakult, így most a nagyobb tempóhoz alkalmazkodnunk kell. Hosszú út áll előttünk, sok mindenen változtatni kell, de már ezen a meccsen is voltak pozitívumok. Biztos vagyok benne, hogy más csapatok ellen partiban leszünk, és szerzünk majd pontokat, a DVTK viszont ennyivel előttünk jár. Gratulálok nekik a sikerhez, talán jövőre már szorosabb lesz.