Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Budapest Honvéd-MFA U15 - Diósgyőri VTK U15    4-1 (3-1)

Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlás Központ, 50 néző. Játékvezetők: Lovász László, Horváth Tamás, Polgár Bence. 
Budapest Honvéd MFA U15: Papp L. - Csorba N., Bencsleter M., Birtalan B., Botos Gy., Kovács B., Jádi B., Szabó Á., Molnár P., Csákány N., Szlovák Á. Vezetőedző: Mihályi Tamás. 
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Bedő M., Szakos B., Jászberényi P., Kiss B., Kapitány G., Gyenes R., Béres D., Kiss L., Rem D., Győrfi D. Vezetőedző: Icsó Zsolt.

Csere: Kapitány G. helyett Tucsa D. a 41., Béres D. helyett Holló M. a 41., Szvétek M. helyett Csóri B. a 46., Bedő M. helyett Zanócz Á. az 54., Győrfi D. helyett Ferenczi S. az 54., Jászberényi P. helyett Soltész B. az 55., Birtalan B. helyett Szelényi M. az 55., Jádi B. helyett Szánási S. az 55., Kovács B. helyett A. Beatty a 63., Szlovák Á. helyett Gáspár D. a 63. percben. 
Sárga lap: Szvétek M. a 38. Csóri B. a 72. Bedő M. a 76. percben. 
Gólszerző: Rem D. (0-1) a 6., Szlovák Á. (1-1) a 8., Szlovák Á. (2-1) a 32., Szabó Á. (3-1) a 42., Molnár P. (4-1) a 60. percben. 

Mihályi Tamás: - Mentálisan nagyon erős egyéneket és csapatot láttam a pályán, és rengeteg olyan játékost, aki csapatember volt ezen a mérkőzésen.

Icsó Zsolt: - Egy nagy jó csapat otthonában léptünk pályára, ahol az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta a hibáinkat. A hibáinkból tanulni fogunk és a hétköznapokban ki is javítjuk azokat. Gratulálunk az ellenfelünknek és gyors felépülést kívánunk a mérkőzésen megsérült Honvéd játékosnak.