Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 2. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Nyíregyháza Spartacus FC U13

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Oscsenda András, Somody Máté, Éliás Attila. 
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Zaccaria Zs., Krompaszki Gy., Bordás B., Berta Cs., Pápai O., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., Sallai K. Csere: Szemán Á., Riczu Gy., Hajdú R., Ónodi Márk T., Győrfi L., Kerekes B., Mádi-Nagy Zs. Vezetőedző: Szakál Csaba.
Nyíregyháza Spartacus FC U13: Simon F. - Villás G., Király M., Uray K., Takács M., Novák B., Juhász M., Mészáros Sz., Kosztyu K. Csere: Dudás M., Kondor T., Mátyás G., Rácz A., Torkos B., Pradlik Cs. Vezetőedző: Tudja Dávid.

Gólszerző: Pápai O. (2), Kristóf Z. 
Sárga lap: Sallai K. a 67. percben. 

Szakál Csaba: - Korábban mindig jó mérkőzéseket játszottunk a Nyíregyháza ellen, ez most sem volt másképp. Szeretünk ellenük futballozni, mert ügyes játékosok alkotják a keretüket, és külön öröm, hogy egy olyan szakember irányítja őket, aki maximálisan a képzésre fókuszál, vagyis a gyerekek fejlődését helyezi előtérbe. Látszott rajtuk a szervezettség és az, hogy mi az elképzelésük. Mi mindig egy dolgot akarunk: jó meccseket játszani, ami a gyerekek fejlődését szolgálja. Nem kezdtük jól a találkozót, ismét rohantunk és kapkodtunk, aztán fokozatosan átvettük a találkozó irányítását. A helyzetkihasználásunk azonban nem volt tökéletes, nagyon sok lehetőséget rontottunk el, emellett védekezésben is voltak elvi hibák. Többször nagy volt a távolság a csapatrészek között, illetve az elvesztett labdák után nem minden esetben valósult meg a gyors, agresszív visszatámadás. Ennek köszönhetően nem zártuk ki az indítás lehetőségét, ebből három-négy ígéretes helyzete adódott a nyírségieknek. Nagyon hasznos mérkőzés volt, biztos vagyok benne, hogy tudtunk belőle tanulni. További jó munkát a Nyíregyházának!

Tudja Dávid: - Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön két helyzet adódott előttünk, ami sajnos kimaradt. Ezután az ellenfél fokozatosan átvette az irányítást. A második játékrésztől kiegyenlített játék folyt a pályán, hol mi domináltunk, hol a hazaiak. A kapu előtt határozatlanok voltunk, amikor az ellenfél mögé tudtunk kerülni, akkor a játékhelyzeteket nagyon rosszul oldottuk meg, ezért a kialakított helyzeteinket rendre kihagytuk. Igazi gyerekmeccs volt, sok helyzettel, tetszetős megoldásokkal. Ilyen mérkőzésekre lenne szükségünk hétről hétre. Gratulálok az ellenfélnek, mi pedig folytatjuk a képzést és tanulunk a hibáinkból.