Országos U17-es bajnokság
Kiemelt csoport, 4. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Újpest FC U17  1-0 (0-0)

DVTK edzőközpont, 80 néző. Játékvezetők: Takács Ákos, Mogzi Béla Szabolcs, Fabu Marcell. 

Diósgyőri VTK U17: Nyul Z. - Horváth Zs., Paizs J., Kövesi K., Fekete V., Sebestyén Á., Ferencsik B., Demeter M., Gyenes F., Varga Z. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Újpest FC U17: Nagy Z. - Horváth D., Árki M., Kollarik T., Tóth Á., László G., Berecz K., Illés B., Surmann Á., Kaszás G., Kabát K.Vezetőedző: Czinkon Szabolcs.

Csere: Tóth Á. helyett Acsai M. a 45., Sebestyén Á. helyett Németh Á. a 62., Berecz K. helyett Tischler A. a 64., Kabát K. helyett Gyenes Á. a 64., Varga Z. helyett Gattyán M. a 65., Gyenes F. helyett Ördög Sz. a 70., Kaszás G. helyett Molnár G. a 70., Kollarik T. helyett Szikora T. a 78. percben. 
Sárga lap: Nagy Z. a 74., Paizs J. a 74., Fekete V. a 85. percben. 
Gólszerző: Fekete V. (1-0, tizenegyesből) a 64. percben. 

Miskei Attila: - Nagyon boldog vagyok, hogy kitartunk azon alapelvek mellett, amit az akadémia képvisel. A mostani találkozó döntő többségében ezt viszont láttuk a pályán, ezért büszke vagyok a srácokra. Gyakorlunk, dolgoztunk tovább. A játékstílusunkat és az elveinket pedig nem adjuk fel, így amikor eljön az ideje, akkor a jó eredményt is hozza majd magával ez a teljesítmény. 

Czinkon Szabolcs: - A szezon leggyengébb játékát mutattuk Diósgyőrben. Tompán, enerváltan futballoztunk és hiányzott a kellő agresszivitás a játékunkból. A hazaiak vezető gólja után volt két komoly lehetőségünk, de ezúttal nem tettünk eleget azért, hogy pontokat érdemeljünk.