Országos U14-es bajnokság
Kiemelt csoport, 4. forduló

Vasas Kubala Akadémia U14 - Diósgyőri VTK U14 3-1 (0-1)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezetők: Bartus Olivér, Szili Péter, Agócs Róbert. 

Vasas Kubala Akadémia U14: Esery D. - Mónus Z., Borgula P., Alszegi Á., Boza B., Tögl Á., Gyuriczky D., Büki S., KÁtai Sz., Wébel M., Gruber R. Vezetőedző: Horváth Gábor. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Meggyesfalvi B., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Bordás B., Gyebróczki D., Vinga Z., Filkóházi Á. Vezetőedző: Sipos Gergő.
Csere: Filkóházi Á. helyett Zsilvölgyi Cs. a 41., Kis A. helyett Nagy M. a 41., Gyuriczky D. helyett Barna B. a 41., Bordás B. helyett Béres B. az 52., Büki S. helyett Rab B. az 52., Borgula P. helyett Polgár V. az 57., Alszegi Á. helyett Kismarton K. az 57., Tögl Á. helyett Balogh B. a 65., Mónus Z. helyett Gergely B. a 65., Balázs T. helyett Boda D. a 75., Vinga Z. helyett Szita I. a 75. percben. 
Gólszerző: Bordás B. (0-1) a 6., Kátai Sz. (1-1) a 68., Gruber R. (2-1) a 80., Gruber R. (3-1) a 82. percben. 

Horváth Gábor: - Rögtön a mérkőzés első perceiben nagy gólszerzési lehetőséget hagytunk ki, azonban nem sokkal ezt követően egy védekezési hibánkat kihasználva ellenfelünk szerzett vezetést. Az első játékrészben mind a két csapat támadólag lépett fel, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Ebben az időszakban nem voltunk elég dinamikusak, a passzjátékunk pedig nem volt elég pontos és gyors, ennek következtében az első félidőt egygólos hátrányban fejeztük be. A második rész elejét sem kezdtük jól, de aztán folyamatosan jöttünk fel játékban, nagy nyomást helyeztünk a diósgyőri védelemre, ennek eredményeként a hajrában sikerült kiegyenlítenünk, majd a találkozó utolsó perceiben újabb két gólt tudtunk szerezni, ezzel magunk javára fordítottuk a mérkőzést.

Sipos Gergő: - Nagyon jó tempójú és minőségű mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. A gyerekek sokat tanulhattak ebből a találkozóból. Összességében elégedett vagyok a játékosaim teljesítményével.