A piros-fehérek a szombati naphoz hasonlóan nélkülözni kényszerültek a bosnyák válogatott centert, Arijana Jovicot. A csoportmérkőzésekkel ellentétben három nyert játszmáig tartottak a mérkőzések, ahol is a lányok magabiztos játékuk mellett csupán egy nyertes játékrészt engedtek ellenfelüknek, és így az ötödik helyen zárták a felkészülési tornát. A tornán megválasztották minden csapat legjobb játékosát is, és a szakvezetők szavazatai alapján a diósgyőriek legjobb játékosa Godó Panni lett.

Fatum Property Kupa - Nyíregyháza

VK Brusno - DVTK 1:3 (-16, 17, -17, -16)

DVTK: Godó 14, Kiss 12, Kalmár, Dmitrieva 12, Kuzelova 5, Egri 6. Csere: Balogh, Kundrák (liberók), Sylejmani 8, Sitku 2, Lóczi. Vezetőedző: Farkas Mihály

Edzői értékelés

Farkas Mihály: Bár az ilyen felkészülési tornákon nem az eredmény, hanem a mutatott játék a fontos, azért természetesen örülünk a mai sikernek. Az ellenfelek a mérkőzések során rámutattak a még meglévő hiányosságainkra, amiknek a javítására a jövőben nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, de ez a edzőmérkőzések szerepe. Az elmúlt három-négy hét keményebb terhelése és a csapaton végigsöprő betegséghullám természetesen fellelhető volt a játékunkban, így még inkább örülhetünk a mai győzelemnek és a magabiztos játéknak a szlovák Extraligás csapat ellen.

A torna végeredménye

1. Fatum Nyíregyháza
2. Szent Benedek Röplabda Akadémia
3. MTK
4. UTE
5. DVTK
6. VK Brusno