Merkantil Bank Liga 9. forduló

2021. szeptember 26., vasárnap
17:00 Békéscsaba 1912 Előre - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek 1500 forintba kerülnek, a diákok és a nyugdíjasok 1000 forintért vásárolhatnak belépőjegyet, 15 év alatt ingyenes a belépés.

A belépőjegyek kizárólag személyesen vásárolhatók meg a DVTK Shopban, amennyiben nem fogy el minden belépőjegy elővételben, az esetben egy órával a mérkőzés előtt a vendégpénztár is kinyit a helyszínen. A békéscsabaiak nem árulnak belépőjegyeket az interneten. 

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Parkolás

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes.

A helyszín

5060 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Békéscsabára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.