Leány Országos U15-ös bajnokság, 4. forduló

St. Mihály FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 1-6 (0-2)

Szeged, Kész Sport Aréna, 30 néző. Játékvezetők: Nagy Krisztián, Pap Zsigmond, Szabó Márk. 

St. Mihály FC LU15: Kozma V. - Boruzs B., Gligor E., Gyémánt K., Papdi J., Siket Sz., Vincze K., Kovács R., Mészáros N., Bagi L., Vajda Zs. Vezetőedző: Olajos Csaba József. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Sándor L., Horváth K., Képes J., Plopp G., Balogh M., Farkas N., Képes K., Szilvási N., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Farkas N. helyett Keczán F. a 48., Magyar A. helyett Nagy E. a 48., Papdi J. helyett Kresák H. a 48., Mészáros N. helyett Veres D. a 48., Horváth K. helyett Alföldi R. az 57., Mezőssy M. helyett Kádas D. a 62.,  Boruzs B. helyett Bkati B. a 65., Bagi L. helyett Csonka V. a 65., Siket Sz. helyett Horesnyi H. a 74., Kovács R. helyett Tóth K. a 74. percben. 
Gólszerző: Szilvási N. (0-1) az 5., Szilvási N. (0-2) a 8., Szilvási N. (0-3) a 44., Keczán F. (0-4) az 59., Keczán F. (0-5) a 63., Sándor L. (0-6) a 79., Gyémánt K. (1-6) a 80. percben. 

Olajos Csaba József: - Igazi nyári időben, egy tempós mérkőzésen vagyunk túl. Jól felkészített ellenféllel találtuk magunkat szembe. Remek első félidőt produkáltunk, de a hibáinkat egyből büntette az ellenfél. A fordulás után próbáltunk váltani, ám a gyors kontrákat nem tudtuk megfelelően levédekezni. Megyünk tovább, legközelebb biztosan szorosabb mérkőzést játszunk! Gratulálok a Diósgyőrnek!
György Gábor: - Az első félidőben csak testben voltunk a pályán, minden egyéb más a hotelszobában maradt. Gondot okozott, hogy "Bocs" nevű játékostársunk túl sokat avatkozott játékba. A második játékrészben találkozott a test és a tudat. Ekkor egyes periódusokban alapelveinkhez méltó játékot tudtunk mutatni. Örülünk, hogy sikerélménnyel tudtuk zárni ezt a hosszú hétvégét. Gratulálok a lányoknak és további sok sikert a nagyon szimpatikus St Mihály csapatának.