Szombaton az egyéni selejtezős futamokon a DVTK versenyzőinek nagy része az „A” döntőbe verekedte magát, ahol a dobogós és a pontszerző helyezésekért csatáztak.

Szenior tájfutóink a teljes éremkollekciót begyűjtötték, Zsigmond Száva bronz-, Várady Szilvia ezüst-, és Kottman Dezső aranyérmével. Az utánpótlás és felnőtt kategóriákban is helyt álltak a diósgyőri versenyzők, akik közül többen csak néhány másodperccel maradtak le a dobogóról, és végeztek a negyedik helyen.

Vasárnap a sprint váltókban osztottak bajnoki érmeket, amik igazán izgalmas versenyt hoztak. A legfiatalabb szenior (V105-ös) kategóriában a DVTK mindkét csapata a mezőny élcsoportjában versenyzett. Végül a Halona Gergely - Zsigmond Száva - Kottman Dezső összeállítású váltó, mindössze 19 másodperccel lemaradva a második helyen végzett, míg a Szörényi Gábor - Hegedűs Ágnes - Vas Gábor trió a kategória 6. helyezését szerezte meg.

Az országos bajnokság király kategóriájában, a 43 induló csapatot számláló, felnőtt (V21-es) mezőnyben a Tamás Bianka - Demeter Ambrus - Tőczik Vendel - Szilágyi Emese összeállítású váltó a szintén pontszerző, hatodik helyen zárt.

Rövidtávú és Sprint Váltó Országos Tájfutó Bajnokság

N14A                  

4. hely Szilágyi Zselyke Julianna

N21A                  

4. hely Szilágyi Emese

8. hely Tamás Bianka

N35A                  

3. hely Zsigmond Száva

N50A                  

4. hely Hegedűs Ágnes

N55A                  

2. hely Várady Szilvia

F18A                  

4. hely Tőczik Vendel

F35A                  

5. hely Halona Gergely

F40A                  

1. hely Kottman Dezső

4. hely Szörényi Gábor

V21                    

6. hely Tamás Bianka - Demeter Ambrus - Tőczik Vendel - Szilágyi Emese

V105                  

2. hely Halona Gergely - Zsigmond Száva - dr. Kottman Dezső                 

6. hely Szörényi Gábor - dr. Hegedűs Ágnes - Vas Gábor