FIÚK

U19: ETO - DVTK 2-3 (1-0)

Változatos és fordulatos mérkőzésen hozta el a három bajnoki pontot Győrből a Diósgyőri VTK U19-es csapata. A hazaiak szereztek vezetést, amit a fordulás után Csatári Gergő duplájával megfordítottak a piros-fehérek. Az ETO azonban egyenlített, ám a hajrában Benkő Péter gólja diósgyőri sikert eredményezett.

U17: DVTK - Újpest 1-0 (0-0)

Az Újpest elleni találkozó döntő többségében fölényben futballozott a Diósgyőri VTK U17-es csapata. A vezetés megszerzésére azonban a második félidő derekáig várni kellett, ekkor Fekete Vince harcolt ki egy tizenegyest, amit értékesített is. A piros-fehérek ezzel a góllal tartották itthon a három bajnoki pontot a fővárosiakkal szemben.

U16: ZTE - DVTK 0-2 (0-0)

Homenszki Ronaldó két talatával hozta el a három bajnoki pontot Zalaegerszegről a Diósgyőri VTK U16-os csapata. A piros-fehérek az első  néhány perc után fokozatosan átvették a játék irányítását, és a fordulás után döntésre vitték az összecsapást. Kádár László együttese ezzel továbbra is veretlen teljesítménnyel áll az Alap csoportban.

U14: Vasas - DVTK  3-1 (0-1)

Bordás Benedek hamar, már a hatodik percben bevette a Vasas kapuját a szombati bajnoki mérkőzésen, tehát a Diósgyőri VTK U14-es együttese vezetést szerzett a Vasas ellen. A piros-fehérek sokáig tartották az előnyt, a találkozó hajrája azonban a hazaiaké volt, akik előbb egyenlítettek, majd fordítottak, végül a győzelmüket is bebiztosították.

U13: DEAC - DVTK

A négynegyedes debreceni bajnoki során fokozatosan javuló teljesítményt nyújtott a Diósgyőri VTK U13-as csapata. A piros-fehérek közül Mádi-Nagy Zsolt triplázott, Győrfi Levente és Kristóf Zalán pedig két-két gólt szerzett. Rajtuk kívül Pápai Olivér és Bordás Balázs talált be az ellenfél hálójába.

U12: DEAC - DVTK

A mutatott játék szempontjából két ellentétes félidőt produkált Debrecenben a Diósgyőri VTK U12-es csapata. A piros-fehérek az első félidőben kiegyenlített összecsapást játszottak a DEAC korosztályos együttesével, a fordulás után azonban Tarnai Dániel legénysége egyértelműen az ellenfele fölé kerekedett.

U11, U10, U9: kisvárdai forduló

A DVTK három korosztálya is részt vett az MLSZ Országos Bajnokság következő fordulójában. A Kisvárdán lezajlott eseményen a piros-fehérek mindhárom együttese a hazaiakkal, valamint a Sajóvölgye Focisulival mérte össze az erejét.

U7, U8: Bozsik Fesztivál Felsőzsolcán

Nem kellett messzire utaznia a Diósgyőri VTK három kisebb korosztályának, hiszen az új idény első Bozsik Fesztiváljának Felsőzsolca adott otthont. A gyerekek hasznos mérkőzéseket játszottak a nap folyamán, az ügyes játékosok pedig oklevelet és egy tábla csokoládét vehettek át a rendezvény végén. A DVTK csapataiból Bellei Csongor, Jánosik Áron, Szabó Benett, Birta Zsombor és Jancsurák Áron részesült különdíjban.

LÁNYOK

LU17: St. Mihály - DVTK 2-1 (0-1)

Az első játékrész után Majnár Alíz találatának köszönhetően jobban állt a Diósgyőri VTK LU17-es csapata a szegedi bajnoki összecsapáson. A fordulust követően azonban a hazaiak előbb egyenítettek, majd fordítottak, amivel otthon tartották mindhárom bajnoki pontot.

LU15: St. Mihály - DVTK 1-6 (0-2)

Szilvási Nelli klasszikus mesterhármast ért el Szegeden, a St. Mihály FC elleni U15-ös bajnoki mérkőzésen. Keczán Fruzsina duplázott és Sándor Lili is betalált az alföldiek hálójába. A hazaiak részéről a hajrában a szépítésre futotta, a DVTK LU15 tehát jó teljesítménnyel szerezte meg a három bajnoki pontot.