Országos Leány U17-es bajnokság, 5. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - MTK Hungária FC LU17 0-6 (0-2)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezezető: Kovács Kálmán. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Oláh Cs., Kemenyiczki L., Nagy G., Kóka B., Papp S., Galambosi P., Majnár A., Magyar H., Havasi B., Somogyi D. Vezetőedző: Fejér Márkó.
MTK Hungária LU17: Schvirján D. - Szabó J., Gáspár V., Gabona L., Bánfi G., Varga L., Tőzsér V., Schmidt V., Török E., Kövy E., Vas H. Vezetőedző: Korozmán Norbert. 
Csere: Kemenyiczki L. helyett Banga L. a 46., Galambosi P. helyett Lakatos D. a 46., Oláh Cs. helyett Tóth B. az 55., Majnár A. helyett Gyarmati F. a 63., Magyar H. helyett Kiss D. a 70. percben. 
Gólszerző: Gabona L. (0-1) a 8., Kövy E. (0-2) a 16., Tőzsér V. (0-3) a 60., Tőzsér V. (0-4) a 62., Varga L. (0-5) a 65., Gabona L. (0-6) a 67. percben. 

Fejér Márkó: - Gratulálok az MTK csapatának.

Korozmán Norbert: - Amit kértem a lányoktól, megcsinálták, amit a héten gyakoroltunk, azt megcsinálták. Felmerült annak a lehetősége, hogy lemondjuk a meccset, mert nagyon kevesen vagyunk. Végül két cserével el tudtunk jönni, az egyikük egy kapus, a másik pedig egy sérült játékos volt. A kezdő tizenegy végignyomta a meccset, nagyon büszke vagyok rájuk, mert a mélységi beindulások, a szélső indulások és a labdakihozatalok is működtek. Keménységben sokat léptünk előre, úgyhogy gratulálok a lányoknak, a Diósgyőrnek pedig további sok sikert kívánok.