MLSZ Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 4. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Várda Labdarúgó Akadémia U13

DVTK edzőközpont, 30 néző.  Játékvezető: Kovács Kálmán.
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Bordás B., Sallai K., Pápai O., Kristóf Z., Lupkovics G., Riczu Gy., Berta Cs., Tóth B. Csere: Zaccaria Zs., Krompaszki Gy., Márton Gy., Kerekes B., Mádi-Nagy Zs. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Várda Labdarúgó Akadémia U13:  Oláh K. - Kedves Á., Osztroha M., A. Borymskyi, Szarvas M., Harsányi L., Nagy M., Torma N., Jakab B. Csere: Nagy Á., Kristin M., Fodor Á., Gombkötő S., Ferkó R., Nagy Z. Vezetőedző: Törtei Tamás
Sárga lap: Oláh K. az 53., Szarvas M. a 76. percben. 
Gólszerző: Berta Cs. (1-0) a 38. percben. 

Szakál Csaba: - Az első húsz percben nagyon jó felfogásban és határozottan játszottunk, tulajdonképp esélyt sem adtunk a vendégeknek a kibontakozásra. Hat alkalommal is szembe kerültünk az ellenfél kapusával, de nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket. A második negyedben is többet birtokoltuk a labdát, a helyzeteink szintén megvoltak és sokadik próbálkozásra sikerült is megszereznünk a vezetést. A harmadik etap végén volt egy rövidzárlatunk, amit a vendégek kihasználtak és egy szöglet utáni kavarodás követően egyenlíteni tudtak. Az utolsó játékrészben már kevesebb alkalommal jutottunk el a Kisvárda kapujához, viszont a végén meccslabdánk volt, amit sajnos elpuskáztunk. Meg kell tanulnunk, hogy ennyi lehetőségből minél többet értékesíteni kell annak érdekében, hogy nyugodtabban tudjunk játszani. Összességében egy jó iramú, izgalmas mérkőzésen vagyunk túl, egy harcos, masszívan védekező és veszélyesen kontrázó Kisvárda ellen. Ez a találkozó nagyban szolgálta a srácok fejlődését. 

Törtei Tamás: - Szeretem, amikor a gyerekek meghallgatják, amit mondok, és megpróbálják kivinni a pályára. Ez most maximálisan látszott. Ennek köszönhetően szoros találkozót játszottunk a DVTK-val, holott a meccs elején nem úgy nézett ki, hogy ez így lesz. Hajszálnyival jobb csapattal találkoztunk, de akarásban jelesre vizsgáztunk, időnként a játék is rendben volt. Nagy nyomás alatt voltunk az egész meccs alatt, de sikerült átvészelnünk. Ehhez csak gratulálni tudok a csapatnak!