Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U19 - MTK Budapest U19 1-2 (1-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Major Olivér, Fabu Marcell, Piskóczi László. 
Diósgyőri VTK U19: Domonkos D. - Juhász Á., Szloboda Á., Dankó N., Peisser S., Bencsík D., Benkő P., Horváth T., Illés B., Gulyás M., Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
MTK Budapest U19: H. Csenterics - Fekete K., Merényi Á., Vasvári Z., Szöllősi O., Gyuris A., Guth Á., Szőke G., Horváth J., Helembai M., Juhász B. Vezetőedző: Horváth Dávid.
Csere: Bencsík D. helyett Fülöp L. a 46., Szőllősi K. helyett Csernák K. az 55., Guth Á. helyett Juhász Á. az 55., Peisser S. helyett Elizeus Á. a 71., Vasvári Z. helyett Csontos K. a 81., Szloboda Á. helyett Berki P. a 83., Horváth T. helyett Balázs P. a 83., Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 83., Horváth J. helyett Ignézci M. a 88. percben. 
Sárga lap: Benkő P. a 61., Gyuris A. a 61., Fülöp L. a 63., Szőke G. a 66., Csontos K. a 81. percben. 
Gólszerző: Vincze D. (1-0) a 21., Horváth J. (1-1) az 58., Vasvári Z. (1-2) a 72. percben. 

Vincze Richárd: - Ha ezt a meccset egy stadionban, nézők előtt játsszák, akkor biztosan nagy tapsot kapnak a diósgyőri fiúk. Jó csapat ellen végig irányítottuk találkozót, tartottuk magunkat a játék-modellünkhöz. Azt szokták mondani, hogy a foci ilyen: vannak meccsek, amit úgy veszítesz el, hogy úgy érzed, igazságtalan. Szerintem meg a foci olyan,hogy egy ilyen meccs után azon kell gondolkozni, hogy a következő hétfői edzésen hogyan tudok jobb lenni, a keddi edzésen még többet kell beletennem. Ezt sorolhatnàm péntekig, hogy amikor eljön a meccs, akkor a lehető legjobban érezd magad a pàlyàn. Ha így teszünk, akkor ezeket a mérkőzéseket győztesen fogjuk zárni. Sok sikert kívánok az MTK-nak a szerdai, Sparta Praha elleni ifi BL selejtezőn. 

Horváth Dávid: - Küzdelmes mérkőzés volt, ahol váltakozva domináltak a csapatok, ez jó ritmust adott a játéknak. Az első félidőben még akadtak gondjaink, ez leginkább a gyenge párharcaink következménye volt, de ebben a játékrészben is akadt ziccerünk, valamint egy kihagyott bűntetőnk. A fordulást követően elkezdtek működni az együttes labdaszerzéseink és az ellenfelünk fölé kerekedtünk. Megfordítottuk az eredményt, amit nagyot küzdve, kibírva a hazai rohamokat, nem engedtünk ki a kezünkből.