Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 6. forduló

Debreceni VSC-DLA U14 - Diósgyőri VTK U14 3-2 (1-1)

Debrecen-Pallag, DLA Edzőközpont, 30 néző. Játékvezetők: Árva Attila, Béres Károly András, Papp János. 
Debreceni VSC U14: Csontos M. - Kiss B., Nagy Z., Bartha A., Nyikos B., Kovács T., Di Mundo A., Pelles P., Sánta M., Asztatols N., Tóth S. Vezetőedző: Kolozsi Gergő. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Lippai A., Szabó M., Lengyel V., Vinga Z., Juhász K., Juhos Á., Gyebróczki D., Nagy M., Meggyesfalvi B., Kis A. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
Csere: Nagy M. helyett Balázs T. a 41., Juhos Á. helyett Gulácsi M. a 41., Kovács T. helyett Bécsi M. a 41., Kiss B. helyett Kóka K. az 53., Sánta M. helyett Krizsán Z. az 53., Koltai B. helyett Baranyi B. az 54., Kis A. helyett Zsilvölgyi Cs. az 54., Vinga Z. helyett Szita I. a 67., Meggyesfalvi B. helyett Béres B. a 67., Di Mundo A. helyett Rónai B. a 68., Kóka K. helyett Bíró T. a 71. percben. 
Gólszerző: Nyikos B. (1-0) a 23., Gyebróczki D. (1-1) a 31., Nyikos B. (2-1) a 42., Kóka K. (3-1) a 61., Krizsán Z. (öngól, 3-2) a 77. percben. 

Kolozsi Gergő: – Ezen a mérkőzésen láttam leginkább viszont a játékunkban azokat a dolgokat, amiket edzéseken gyakorlunk. Örülök annak, hogy játékminőségben is hozták, amit elvárunk a csapattól. Nagy dicséret illeti a gyerekeket, hiszen a múlt héten egy háromnapos nemzetközi tornán voltunk, ami sokat kivett belőlük. A DVTK ellen azonban mégis teljes erőbedobással játszottak.

Sipos Gergő: - Az első félidőben a játékunk minősége a sok kapkodás, ki nem kényszerített hibák következtében még akadozó volt, keveset tudtuk birtokolni a labdát a középső zónában. A  második félidőre viszont már az a DVTK futott ki, amit mindig látni szeretnénk, rengeteget tettünk a győzelemért, de úgy látszik még többet kell, hogy elkerüljük az ilyen balszerencsés gólokat, a kialakított helyzeteket pedig értékesítsük.