Bozsik Fesztivál
2021. október 2., szombat
Helyszín: Felsőzsolca

U7

A Diógyőri VTK U7-es csapatát a következő játékosok alkották: Balogh Vince, Bellei Csongor, Harsányi Donát, Jánosik Áron, Miknyik Ádám, Rados Toma, Szabó Benett, Szűcs Dániel, Gável Botond, Bányai Roland, Mális Marcell, Hriczu Bendegúz. Vezetőedző: Varsányi Zsolt

Varsányi Zsolt: Az  első Bozsik-fesztiválhoz hasonlóan a gyerekek ezúttal is aktívan, nagy lelkesedéssel vettek részt a rendezvényen. A műhelyekben igyekeztek pontosan elvégezni a feladatokat, a mérkőzéseken pedig bátran, mindent beleadva küzdöttek. A fesztivál végén minden gyerek egy-egy csokoládét kapott.

A Diósgyőri VTK U7-es csapatából az ügyes, kiemelkedő játékért Hriczu Bendegúz, Szűcs Dániel, Harsányi Donát és Toma Rados vehetett át oklevelet és egy tábla csokoládét. 

U8-U9

A Diósgyőri VTK U8-U9-es csapatát a következő játékosok alkották: Balogh Nimród, Barsi Áron, Birta Zsombor, Csehovics Botond, Dósa Ákos, Győrfi Máté, Hornyák István Benett, Kassa Marcell, Tóth Bende, Fehér Máté, Szuhogyi Áron, Fáth Ádám, Szalai Zétény,Szabó Bendegúz, Jancsurák Áron, Németh Norbert, Lakatos Bálint, Bai Zétény, Szabó Ádám. Vezetőedző: Vass László. 

Vass László: - Ezúttal ismét a játéké volt a főszerep. Szép cseleket és gólokat, ügyes megoldásokat láttam a játékosoktól.

A Diósgyőri VTK U7-es csapatából az ügyes, kiemelkedő játékért Barsi Áron és Lakatos Donát vehetett át oklevelet és egy tábla csokoládét.