Országos 16-os bajnokság, 
Alap csoport, 6. forduló

III. Kerületi TVE U16 - Diósgyőri VTK U16 2-2 (0-1)

Budapest, III. ker. TVE Sporttelep, 50 néző. Játékvezetők: Harnos Csaba, Májer Konrád, Darók Attila. 
III. Kerületi TVE U16: Jaksa T. - Kovácsréti Á., Szőke Á., Pálvölgyi P., Farkas B., Zámbó M., Varga R., Juhász B., T. Kapanadze, Mezőfalvi Á., Bozzai B. Vezetőedző: Balogh Ákos. 
Diósgyőri VTK U16: Derényi N. - Deményi Z., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Macsó M., Szijártó B., Lichy K., Bodnár T., Silimon L., Tóth Zs. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Bathó T. helyett Pikó M. a 46., Bozzai B. helyett Korda D. a 46., Juhász B. helyett Faházi B. a 46., Silimon L. helyett Bodnár B. az 56., Deményi Z. helyett Bacsa B. a 65., Tóth Zs. helyett Sáreczki Sz. a 65., Zámbó M. helyett PIntér R. a 75., Homenszki R. helyett Bánk A. a 78., Farkas B. helyett Poprócsi M. a 80. percben.
Sárga lap: Pikó M. a 86. percben. 
Gólszerző: Macsó M. (0-1) a 30., Zámbó M. (1-1) a 73., Mezőfalvi Á. (2-1) a 77., Bodnár T. (2-2) a 83. percben. 

Balogh Ákos: - Jó találkozóra volt kilátás, hiszen két azonos felfogású és veretlen csapat találkozott egymással. A várakozásoknak megfelelően jó iramban indult a mérkőzés, a vendégcsapat egy hazai bizonytalanságot majdnem ki is használt az első percben. A Diósgyőr többször is átlövéssel próbálkozott, ami annak volt köszönhető, hogy nagyon mélyen védekeztünk. A három középpályásunk gyakran vonalban védekezett a védelem előtt, nem volt meg a mélységi tagozódás.  Ennek sajnos a 30. percben meg is lett az eredménye, hiszen egy átlövésre nem léptünk ki időben, amiből a vendégek meg is szerezték a vezetést. A félidőben kettőt is cseréltünk, szerettük volna stabilizálni a középpályánkat. Ebben a játékrészben sokkal veszélyesebbek is voltunk kapura, hiszen két beadásból is a kapufára fejeltünk, valamint egy átlövésünk is a felső lécen csattant. Az egyenlítő gól felrázta a csapatot, hiszen többször is sikerült a támadó zónában labdát szereznünk, ebből pedig többször is sikerült a kapu elé kerülnünk. Negyed órával a vége előtt már nálunk volt az előny, ám egy rövid felszabadításnak köszönhetően közvetlen a tizenhatosunk előtt veszítettünk labdát, amit a vendégek egy szép lövéssel ki is használtak egalizálva az eredményt. Az eredmény ezután már nem változott, összességében egy igazi rangadót láthattunk, ahol reális eredmény született.

Kádár László: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, több olyan lehetőség maradt a srácok lábában, amivel hamar eldönthettük volna ezt az összecsapást. A sok kihagyott helyzet azonban megbosszulta magát. Érződött a gyerekeken a fáradtság, hiszen korai indulás mellett hamar léptünk pályára. Ennek ellenére dicséret illeti a fiúkat, mert vesztett állásból jöttek vissza, és az utolsó percekben ismét volt lehetőségünk visszafordítani a találkozót. Tanúság, hogy a kapu előtt sokkal jobban kell összontosítani, határozottabb és pontosabb befejezésekre van szükség ahhoz, hogy egy ilyen “libikóka” a végén a mi javunkra billenjen.