Az U15-ösök mezőnyében Fischer Csaba és Kopcsó Levente a KSI SE egyik párosa ellen kezdett az első fordulóban. A DVTK kettőse négy szoros játszmában nyerve jutott tovább a nyolc közé, ahol szintén 3:1 -es sikert arattak, soltvadkerti ellenfelük ellen. A fináléba kerülésért habár kikaptak szegedi vetélytársaiktól, végül bronzérmet akasztottak a nyakukba.

Az egyéni verseny küzdelmeiben Fischer Csaba kiemeltként a főtábláról indult, ahol döntő szettes csatában esett ki a második körben. A két győzelemmel csoportmásodikként végző csapattársát, Kopcsó Leventét is az őt legyőző szegedi játékos állította meg az első fordulóban. Harmadik versenyzőnk Koruzs Dávid a negyedik helyen zárt csoportjában.

Kishonthy Flóra élete első versenyén szettgyőzelemmel kezdett, amit sajnos nem tudott győzelemre váltani a női mezőny U15-ös csoportküzdelmeiben, és zárt végül a negyedik pozícióban.

András Miklós szakosztályvezető: Örülök a gyerekek sikereinek, jó látni, hogy fejlődnek. Az új terembe remélhetőleg hamarosan beköltözünk, és akkor még többet tudnak edzeni. Nagyon kíváncsian vagyok, hogy utána milyen érmeket tudnak majd hozni a DVTK-nak és önmaguknak. Azt kell látni, hogy mindenki sokat játszik csak annak van eredménye, az edzőik segíteni fogják őket. Gratulálok és csak így tovább!