Az egykori szövetségi kapitány csütörtök hajnalban már rosszul érezte magát, ám az aznap délelőtti edzést még megtartotta, ám utána saját lábán ment be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház sürgősségi osztályára. Az elsődleges vizsgálatok után orvosai benn tartották, jelenleg is kórházban van a piros-fehérek vezetőedzője.

- Életemben nem voltam még kórházban, remélem ez az első találkozó sem tart sokáig - mondta Farkas Mihály. - Orvosaim elmondása alapján hamarosan rendbe jövök, egy-két vizsgálat ugyan még vár rám, ám a körülményekhez képest jól érzem magam. A hétvégét még valószínűleg benn töltöm, ám remélem, hogy a jövő hét elején csatlakozhatom a lányokhoz, hisz a bajnoki rajt előtti finomhangolás alkalmával különösen fontos lenne, hogy minél több percet töltsünk együtt a felkészülések alkalmával. Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolók jó kívánságait, bízom benne, hogy hamarosan személyesen is meghálálhatom ezt mindenkinek!

Az idén is Extraligában szereplő piros-fehérek felkészülése természetesen nem állt meg, a sportszakmai munka átmenetileg Kundrák Gáborné és dr. Szabó Éva irányítása mellett zajlik.

Farkas Mihálynak ezúton is kívánunk mielőbbi, gyors felépülést!