Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Diósgyőri VTK U14 - ETO FC Győr U14 2-3 (1-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Feledy Roland. 
Diósgyőri VTK U14: Koltai B. - Lippai A., Szabó M., Juhász K., Lengyel V., Balázs T., Gyebróczki D., Bordás B., Vinga Z., Meggyesfalfvi B., Gyulácsi M. Vezetőedző: Sipos Gergő. 
ETO FC Győr U14: Hajczinger B. - Havasi Cs., Járeb M., Prettenhoffer M., Mészáros Á., Lukácsy M., Molnár B., Somogyi Á., Algács N., Czuppon B., Méhes D. Vezetőedző: Herczeg Miklós. 
Csere: Bordás B. helyett Juhos Á. a 41., Balázs T. helyett Zsilvölgyi Cs. az 53., Vinga Z. helyett Béres B. az 53., Gulácsi M. helyett Filkóházi Á. az 53., Havasi Cs. helyett Hideg P. az 53., Czuppon B. helyett Farkas D. az 53., Méhes D. helyett Pázmány Z. az 53., Lukácsi M. helyett Molnár Z. az 55., Lippai A. helyett Dudás B. a 71., Meggyesfalvi B. helyett Boda D. a 71., Molnár B. helyett Csizmadia Á. a 76., Algács N. helyett Szabó L. a 76. percben. 
Sárga lap: Lengyel V. a 11. percben.
Piros lap: Juhos Á. a 74. percben. 
Gólszerző: Lukácsy M. (0-1) a 12., Juhász K. (1-1) a 24., Juhász K. (2-1) a 45., Somogyi Á. (2-2) a 60., Járeb M. (2-3) a 66. percben. 

Sipos Gergő: - A gyerekek szempontjából ismét egy nagyon fejlesztő és tanulságos mérkőzést játszottunk. Az első félidőben jól működött a letámadásunk, kevés területet hagytunk az ellenfélnek, sok labdát szereztünk a védő harmadában. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki ezen a mérkőzésen, de ebből keveset tudtunk gólra váltani. 

Herczeg Miklós: - Valóban fordulatos mérkőzés volt, talán a külső szemlélők élvezték is. Egy picit feszültebb volt a játékunk a kelleténél. Az első húsz percben megszereztük a vezetést, jól működött a csapatjáték. Utána elkezdtünk hibázni, felhoztuk az ellenfelet, akik fordítani tudtak. A második játékrészben viszont vissza tudtunk jönni annak ellenére, hogy a játék nem volt olyan, amilyet szeretnénk. A gyerekek akarata azonban meghozta ezt a keserves győzelmet, ami azért volt ilyen nehéz, mert a Diósgyőri egy jó kis csapat.