Országos U17-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 7. forduló

Diósgyőri VTK U17 - Pécsi MFC U17 0-2 (0-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Gálfi Flórián, Puskás Zoltán, Farkas Balázs. 
Diósgyőri VTK U17: Nyul Z. - Horváth Zs., Gulyás M., Kövesi K., Fekete V., Sebestyén Á., Demeter M., Ferencsik S., Balázsi L., Bedő D., Gyenes F. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Pécsi MFC U17: Varga D. - Berényi Z., Encz M., Kaszás G., Bachesz E., Harcos V., Nagy D., Vas B., Bukovics A., Eichardt K., Schuszter R. Vezetőedző: Jásper Péter. 
Csere: Gyenes F. helyett Roha R. a 46., Gulyás M. helyett Kiss M. az 59., Horváth Zs. helyett Varga Z. a 63., Harcos V. helyett Nagy D. a 75., Berényi Z. helyett Nagy B. a 87., Eichardt K. helyett Tóth Sz. a 87., Bukovics A. helyett Fehérváry T. a 90. percben. 
Sárga lap: Horváth Zs. a 49., Encz M. a 86., Kaszás G. a 87., Nyul Z. a 92., Kiss M. a 94. percben. 
Piros lap: Fekete V. a 66. percben. 
Gólszerző: Bukovics A. (0-1) az 52., Bukovics A. (0-2) a 81. percben.

Miskei Attila: - Az első félidőben jól játszottunk. A megbeszéltek szerint a ránk jellemző alapelveket követtük. A fegyelmezettség terén tovább kell javulnunk. Egy-egy rossz döntéssel nincs probléma, de amikor valaki lustaságból nem teszi meg, ami a dolga, azt nem lehet tolerálni. Összességében jobban játszottunk az ellenfélnél, de ők találtak be, ezért rászolgáltak a győzelemre. A hibáinkat javítani kell, a jövőben is azon dolgoztunk, hogy folyamatosan fejlődjön a csapat. 

Jásper Péter: - Remek körülmények között játszhattunk egy nagyon jó csapat ellen. Az első félidőben kiegyenlített volt a küzdelem, de játékban elkezdtünk dominálni. Keményen letámadtunk, igyekeztünk labdát szerezni, ami az erősségeink közé tartozik. A fordulás után rossz felfogásban játszottunk, szerencsénk volt, hogy a DVTK nem talált be. Utána azonban felébredtünk, elkezdtünk ismét a futballal foglalkozni. A kiállítás döntő volt ezen a találkozón, és a második gólunk után eldőlt a mérkőzés. Egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, gratulálok a Diósgyőrnek is.