U17: DVTK - PMFC 0-2 (0-0)

A kiállítás eldöntötte a Diósgyőri VTK és a Pécsi MFC U17-es csapatának bajnoki találkozóját. Mezőnyben többet tett a sikerért a piros-fehér társaság, azonban a gólokat a vendégek szerezték, akik így 2-0-s győzelemmel zárták a 90 percet.

U16: DVTK - Békéscsaba 3-4 (2-3)

Hét gólt hozott a Diósgyőri VTK U16-os csapatának legutóbbi bajnoki mérkőzése. Kádár László együttes a Békéscsaba ellen hazai pályán vezetett, majd kétszer vesztett állásból egyenlített, a hajrában szerzett büntető góllal azonban mégis a lila-fehérek szerezték meg a győzelmet.

U15: Várda LA - DVTK 5-0 (2-0)

A kisvárdai bajnoki mérkőzésen a Diósgyőri VTK U15-ös csapata közel sem azt a teljesítményt nyújtotta, ami benne van a keretben. Ennek az lett az eredménye, hogy a szabolcsiak magabiztos teljesítménnyel tartották otthon a győzelemért járó bajnoki pontokat.

U14: DVTK - ETO 2-3 (1-1)

Izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással az U14-es bajnokság kiemelt csoportjában a Diósgyőri VTK és az ETO FC Győr együttese. A győriek szereztek vezetést, de a piros-fehérek fordítani tudtak. A vendég csapat azonban a második félidő derekán kétszer is betalált, így elvitte a három pontot az edzőközpontból.

U13: DVTK - Nyíregyháza

A Nyíregyháza elleni felkészülési mérkőzésen a szakvezetés visszakapta azokat a dolgokat, amelyeket az U13-as csapattal a hétközi edzéseken gyakorolnak. A Diósgyőri VTK korosztályos csapata koncentrált futballt mutatott be, és a játékosok szép gólokat szereztek.

U12: DVTK - Nyíregyháza

Ismét találkozott egymással a Diósgyőri VTK és a Nyíregyháza Spartacus U12-es csapata. Az edzőközpontban megtartott felkészülési találkozón a piros-fehérek bizonyos szakaszokban jól futballoztak, a fejlődő csapatjátékhoz pedig több jó egyéni teljesítmény is párosult.