NB III., Keleti csoport, 12. forduló

DVTK tartalék - Tállya KSE 4-0 (2-0)

DVTK edzőközpont, 200 néző. Játékvezetők: Práth Dávid, Kovács Brankó Krisztián, Gordos Árpád Mihály. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Mrva P., Ivánka P., Oláh B., Nagy Á. - Csatári G., Tóth B., Kispál T. - Molnár R., Girdán L., Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Tállya KSE: Tarr T. - Tóth Sz., R. Rubish, Demkó B., Nyitrai D., Mezőssy L., Motkó B., Varga K., Szegedi B., Bihari Gy., Kovács N. Vezetőedző: Lasztóczki Péter. 
Csere: R. Rubish helyett Kulcsár H. a 34., Korbély K. helyett Bartha R. a 46., Girdán L. helyett Jónyer K. a 46., Demkó B. helyett Minczér T. a 46., Szegedi B. helyett Balogh G. a 60., Molnár R. helyett Holló P. a 67., Mezőssy L. helyett Ondó J. a 68., Kispál T. helyett Rostás A. a 74., Csatári G. helyett Illés B. a 79. percben. 
Sárga lap: Tóth Sz. a 16., Motkó B. a 44., Szegedi B. az 56., Holló P. a 70., Csatári G. a 76., Lasztóczi P. a 77., Tóth B. a 83. percben. 
Gólszerző: Korbély K. (1-0) a 10., Girdán L. (2-0) a 31., Csatári G. (3-0) a 47., Csatári G. (4-0) a 64. percben. 

Kulcspillanatok

10. perc: Korbély kapott labdát a tizenhatoson belül, ezután két védőt kicselezve a hosszú alsó sarokba lőtt, 1-0.
31. perc: Girdán indult meg a büntetőterület bal oldaláról, majd váratlanul visszalőtte a labdát a jobb alsó sarokba, 2-0.
47. perc: Csatári indult meg a balszélen, majd a tizenhatos vonaláról a keresztléc alá lőtt, 3-0.
64. perc: Bartha indította Csatárit, aki a kapus lába mellett laposan gurított az ellenfél hálójába, 4-0. 

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Maximálisan elégedett vagyok a mutatott játékkal és természetesen az eredménnyel is. Ez is egy fontos győzelem volt számunkra, amit magabiztos teljesítménnyel szereztünk meg. A játék minden elemében felülmúltuk a Tállyát.  Agresszíven, előre védekeztünk, a labdarszerzések után pedig gyorsan építettük a támadásainkat, és hatékonyak voltunk a befejezéseknél is. Ha viszont a koncentrációnk tovább javul, akkor az ilyen mérkőzéseket még nagyobb különbséggel meg lehet majd nyerni. Szép siker volt, de gyorsan le kell zárni ezt a napot, mert szerdán újabb fontos feladat vár ránk. 

Lasztóczi Péter: - Nem játszottunk jól. Tudtuk, hogy a Diósgyőr mit fog csinálni, többször megnéztük őket. Taktikai szempontból meg is szerveztük a játékunkat, ebből viszont nem láttunk semmit. Minden tekintetben jobb volt a hazai csapat. Az átmenetekben, védekezésben, harcosságban is felülmúltak bennünket, ezért megérdemelték a három pontot.