Országos U15-ös Leány Bajnokság, 7. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Astra-Activtek HFC U15 2-1 (1-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Éliás Attila.
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Képes J., Plopp G., Farkas N., Balogh M., Nagy E., Képes K., Keczán F., Szilvási N., Mezőssy M., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Astra-Activtek HFC-Üllő U15: Skrván I. - Balla F., Kuprák V., Marek R., Fésűs J., Rácz K., Szuja A., Barna G., Hollósi T., Szabó A., Radó R. Vezetőedző: Majláti Zsolt. 
Csere: Keczán F. helyett Fekete É. a 19., Farkas N. helyett Kádas D. a 61. percben. 
Gólszerző: Keczán F. (1-0) az 5. Magyar A. (2-0) a 75., Szuja A. (2-1) a 79. percben. 

György Gábor: -Túlságosan zaklatottnak tűnhettem a mérkőzés közben és végén. Ezért elnézést kérek mindenkitől, de leginkább a játékosoktól. Mindenki igyekezett megfelelni az elvárásoknak, sokkal türelmesebbnek kell lennünk a jövőben. Az elvégzett munkának nem ma, és nem holnap lesz meg a gyümölcse. Ezt a győzelmet Farkas Emesének és családjának ajánljuk.

Majláti Zsolt: - Alapvetően jó meccset játszottunk egy hozzánk hasonló erősségű ellenféllel szemben. Megvoltak a lehetőségek arra is, hogy pontot szerezzünk, de sajnos ez nem sikerült. Gratulálok a DVTK-nak a győzelemhez. Amit elvártam a lányoktól, azt visszakaptam, voltak apróbb hibák, de azért dolgozunk, hogy ezt a jövőben kijavítsuk.