Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 8. forduló

Kecskeméti TE LA U16 - Diósgyőri VTK U16 1-3 (0-1)

Kecskemét, Széktói Stadion, 50 néző. Játékvezetők: Borka Csanád, Kádár Németh Zoltán, Szabó Richárd. 
Kecskeméti TE LA U16: Győri A. - Horváth A., Jócsák A., Gyapjas B., Balla D., Fodor T., Varga B., Hajnal N., Kárpáti Á., Balis G., Nagy B. Vezetőedző: Szabó Tibor. 
Diósgyőri VTK U16: Ferencsák Á. - Deményi Z., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Tóth Zs., Lichy K., Bodnár B., Bodnár T., Pikó M., Silimon L. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Deményi Z. helyett Kiss B. a 46., Tóth Zs. helyett Bánk A. a 62., Bodnár T. helyett Macsó M. a 62., Bodnár B. helyett Tucsa Sz. a 77., Fodor T. helyett Jánosik Á. a 81. percben. 
Sárga lap: Bathó T. a 32., Tóth Zs. az 52., Lichy K. a 82., Balis G. a 90. percben. 
Gólszerző: Bodnár B. (0-1) a 28., Homenszki R. (0-2) az 54., Balis G. (1-2) az 55., Homenszki R. (1-3) a 80. percben. 

Szabó Tibor: - Tudtuk hogy nehéz mérkőzés vár ránk, ez be is igazolódott. Ellenfelünk rendre a védelmünk mögé tudott kerülni, amiből gólhelyzeteket alakítottak ki, gólokat szereztek. Ezen a mérkőzésen egyénileg mindenki közel a maximumot nyújtotta, viszont csapatként nem tudtuk hozni az előző mérkőzéseken nyújtott teljesítményünket. A kapott gólok egy kicsit nagyobb koncentrációval elkerülhetőek lettek volna. A szépítő találatunk után több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de ezek kimaradtak. A mérkőzés összességét nézve a diósgyőriek megérdemelten vitték el a három pontot. 

Kádár László: - Jól kezdtük a mérkőzést, nagyszerűen alkalmazkodtunk a változó körülményekhez. Megnyomtuk a találkozó elejét, ennek eredményeképp Bodnár Bence jóvoltából a vezetést is megszereztük. Ezt követően a játék inkább a mezőnyben  zajlott, de a fordulás után ismét magasabb fordulaton futballoztunk. Gratulálok az egész csapatnak, hiszen azt sem szabad elfelejteni, hogy két U15-ös játékosunk, Kiss Bálint és Tucsa Dani be tudott mutatkozni a nagyobbak között is.