Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 6. forduló

Diósgyőri VTK U19 - Debreceni VSC U19 5-3 (2-1)

DVTK edzőközpont, 80 néző. Játékvezetők: Strehó Erik, Szűcs Martin László, Duch Milán. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Fülöp L., Szloboda Á., Demeter M., Illés B., Molnár R., Juhász Á., Horváth T., Balázsi L., Kundrák G., Benkő P. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Debreceni VSC U19: Lisztes B. - Tóth B., Kovács M., Lipcsei P., Kosztyák S., Karmacsi R., Kovács G., Horváth-Gaudi A., Jánovszki L., Székelyhidi S., Simon M. Vezetőedző: Sándor Csaba. 
Csere: Kosztyák S. helyett Batai T., a 46., Székelyhidi S. helyett Gyulai J. a 46., Simon M. helyett Györgye M. a 46., Molnár R. helyett Fercsák R. a 46., Jánovszki L. helyett Sustyák B. a 63., Fülöp L. helyett Hetyei Sz. a 65., Horváth T. helyett Bencsík D. a 65., Demeter M. helyett Elizeus Á. a 72., Kovács G. helyett Pelles G. a 80., Juhász Á. helyett Marok Á. a 90.
Sárga lap: Kosztyák S. a 42., Bencsík D. a 66., Benkő P. a 82., Pelles G. a 86., Hetyei Sz. a 92. percben. 
Piros lap: Horváth-Gaudi A. a 61. percben. 
Gólszerző: Székelyhidi S. (0-1) a 13., Benkő P. (1-1) a 24., Balázsi L. (2-1) a 42., Fercsák R. (3-1) az 52., Kundrák G. (öngól, 3-2) az 57., Kovács G. (3-3) a 60., Hetyei Sz. (4-3) a 88., Bencsík D. (5-3) a 90+3. percben. 

Vincze Richárd: - Az első rúgott gól után nagyon jól játszottunk. Türelmesen és tudatosan építettük a játékunkat. A második félidő elején is tartottuk ezt a színvonalat, majd a masodik bekapott gól után összezavarodtunk, elbizonytalanodtunk, ami hozta magával a Loki  harmadik találatát. Az utolsó fél órában azonban nagy fölényben játszottunk, ám keveset voltunk az ellenfél büntető területén belül, nem helyeztük nagy nyomás alá a vendég csapat kapuját. Egészen a hajráig, ekkor azonban sikerült kétszer is betalálunk. Fejlődnünk kell abban, hogy azt a szintet,  amin játszottunk az első 55 perceben végig fent tudjuk tartani, illetve, hogy egy hiba után nem eshetünk szét ennyire fejben. Tovabbi sok sikert kívánok a Lokinak.

Sándor Csaba: - Jól kezdtük a mérkőzést, tizenegyesből gólt lőttünk, de az ellenfél fordított. Labdakihozatalban és a pressingben voltak hibáink. A kiállítás után jobban játszottunk, visszajöttünk a meccsbe és volt esélyünk a győzelemre is, nyerni szerettünk volna de két kontrából gólt kaptunk. Annak örülök hogy sok fiatal játszott akik megállták a helyüket, így a jövőre tekintve lehet rájuk számítani. Sokat kell dolgozni és kijavítani a hibáinkat.