Bogičević a mérkőzést a csapatpad mögött, felpolcolt lábbal nézte végig, majd a mérkőzés végét követően a csarnokot is már csak mankó segítsègèvel tudta elhagyni. 

- Snezi térdét a DVTK Medical Centerben a mérkőzést követően MRI segitségével megvizsgálták, sajnos a gyors diagnózis igazolta az előzetes félelmünket, elszakadt az elülső keresztszalag a térdében - tájékoztatott Völgyi Péter sportszakmai igazgató. - Műtét vár rá és hosszù kihagyás, ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni. Klubunk minden segitséget meg fog adni számára ebben a nehéz időszakban. A közelgő válogatott szünetig valószínűleg ezzel a kerettel dolgozunk tovább.

- A csütörtöki sajnálatos sérülésemig pályafutásom egyik legboldogabb időszakát éltem - mondta megkeresésünkre Bogičević. - Nagyszerű emberek vettek körül, mind a pályán, mind azon kívül. A bajnokság előtt azt gondoltam, hogy "ez az én szezonom lesz", soha nem voltam jobb erőben. Biztos voltam benne, hogy készen állok az előttem álló kihívások leküzdésére. Aztán jött a sérülés, és nagyon úgy néz ki, hogy a szezonom tulajdonképp el sem kezdődött, máris véget ért. Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet, és mégis... Tudom, hogy majd erősebben térek vissza, de most türelmesnek kell lennem. Hálás vagyok, hogy ebben a nehéz helyzetben is mellettem áll a családom, barátaim, a klub és a nagyszerű csapattársaim. Ezúton is szeretném megköszönni bátorító üzeneteket, szeretetet és a rengeteg pozitív energiát, sokat jelent ez most nekem!

Snežana Bogičevićnek ezúton is kívánunk mielőbbi gyors felépülést!