NB III., Keleti csoport, 14. forduló

DVTK tartalék - Salgótarjáni BTC 2-1 (2-0)

DVTK edzőközpont, 300 néző. Játékvezetők: Horváth Máté, Bőhm Ármin, Vilmányi Simon.
DVTK tartalék:  Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Csatári G., Jónyer K., Tóth B. - Korbély K., A. Suljic, Girdán L. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Salgótarjáni BTC: Szalay A. - Érsek R., Nemes Á., Sárközi T., Fülöp A., Bakos B., Tarlósi P., Nagy M., Boros A., Gazdag B. Vezetőedző: Vizteleki János. 
Csere: Tarlósi M. helyett Percze P. a 32., Tóth B. helyett Molnár R. az 57., Girdán L. helyett Bencsík D. az 57., Jónyer K. helyett Holló P. a 78., A. Suljic helyett Bartha R. a 89., Korbély K. helyett Rostás A. a 89., Sárközi T. helyett Rédei M. a 89. percben. 
Sárga lap: Érsek R. a 30., Gazdag B. a 64. percben. 
Gólszerző: Csatári G. (1-0) a 21., Csatári G. (2-0) a 27., Nagy Á. (öngól, 2-1) az 58. percben. 

Kulcspillanatok

21. perc: Suljic harcolt ki szabadrúgást a büntetőterület előtti részen, amit Csatári a sorfal között a bal alsó sarokba lőtt, 1-0. 
27. perc: Csatári vállalkozott lövésre, a húsz méterről leadott kísérlete a léc alatt talált utat a salgótarjáni kapuba, 2-0.
58. perc: Baloldali beadást követően a kapu előtti kavarodásban Nagy Ákosra, onnan pedig a hazai kapuba pattant a labda, 2-1. 

Zsivoczky Gyula: - Az előzetesen kötelező győzelemnek tartott mérkőzések a legnehezebbek, ez beigazolódott az ezen az összecsapáson is. Ellentétes félidőket játszottunk, az első  játékrészben végig a mi akaratunk érvényesült. Domináltunk, kimondottan szép, formás támadásokat vezettünk, remekül működtek a begyakorolt figurák. A 2-0-s vezetés azonban egy kicsit megnyugtatott bennünket. Erre felhívtuk a figyelmet a szünetben, mégsem tudtuk a kellő fordulatszámon folytatni a találkozót. Az ellenfelünk talált egy gólt, lelkesebb lett, de egyébként is szerkezetet váltva, sokkal keményebb futballt mutatott be a Salgótarján. Ez megzavart minket, ebből a helyzetből csak a hajrában tudtunk kijönni. Az első játékrész alapján megérdemelt a győzelmünk, de a fordulás után elkövetett hibákból tanulnunk kell. A folytatásra nézve sok sikert kívánok a Salgótarján csapatának. 

Vízteleki János: - Az első félidőben a hazai csapat fölényben játszott, a folytatásban azonban szerkezetet váltottunk, ez jobban feküdt ezen a délutánon. A játék képe megfordult, benne volt a meccsben, hogy visszajövünk, a döntetlent megérdemeltük volna. A csapat komoly tartásról tett tanúbizonyságot, jót küzdöttek, nagyot mentek, amiért dicséret illeti a játékosokat.