Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 9. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Pécsi MFC U16 2-2 (0-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Kertész Csaba, Varga Felicián, Rácz Tamás. 
Diósgyőri VTK U16: Derényi N. - Deményi Z., Homenszki R., Vass L., Bathó T., Macsó M., Lichy K., Bodnár T., Pikó M. Silimon L., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
Pécsi MFC U16: Supák M. - Sebestyén B., Morvai Á., Gulyás M., Tóth M., Kanizsai B., Kovács K., Gáspár M., Brecska Sz., Ócsai M., Tóth G. Vezetőedző: Dragicevic Sasa.
Csere: Lichy K. helyett Boros B. a 34., Tóth M. helyett Pere B. a 46., Bodnár T. helyett Sáreczki Sz. a 60., Silimon L. helyett Szijártó B. a 60., Bánk A. helyett Bacsa B. a 60., Gulyás M. helyett Friedszám Z. a 60., Sebestyén B. helyett Breitenstein B. a 77., Kovács K. helyett Gergics Z. a 77., Gáspár M. helyett Turi G. a 88. percben. 
Sárga lap: Pikó M. a 37., Ócsai M. a 43., Morvai Á. a 44., Tóth M. a 45., Bathó T. a 72., Breitenstein B. a 81. percben. 
Gólszerző: Gáspár M. (0-1) a 4., Morvai Á. (0-2) a 21., Homenszki R. (1-2) az 52., Homenszki R. (2-2) a 90. percben. 

Kádár László: - Álmoskásan kezdtük az első félidőt, volt egy vitatott helyzet, amiből a vendégek betaláltak, valamint egy lassú döntés, amit az ellenfél kihasznált. A fordulás után helyreállt a rend, azok az emberek, akik betegség miatt most tértek vissza, kevesebb időt töltöttek a pályán. A meccs második felében nagyon kevés esélyt adtunk a Pécsnek, de az ellenfél tizenhatosán belül még nagyobb figyelem és koncentráció szükséges a jövőben. Ronaldó két gyönyörű gólt lőtt, ezen kívül számos helyzetünk volt, amelyek kimaradtak. Ezt is meg kell tanulnunk. Mentálisan is rendben voltunk, az utolsó percig küzdöttünk, ennek pedig a végén meglett az eredménye, sikerült kiegyenlíteni. 

Dragicevic Sasa: - A második félidőben nagyon sokat kapkodtunk, az ellenfél viszont jól jött ki a szünet után. A  nagy nyomást nem bírtuk ki, ezért kicsúszott a kezünkből két pont. Gratulálok a DVTK-nál, mert egy jó, kemény, erős meccset játszottunk.