Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Vasas Kubala Akadémia U19 - Diósgyőri VTK U19 5-2 (3-2)

Budapest, Vasas Sporttelep, 80 néző. Játékvezető: Urbán Viktor Péter, Gecse Zoltán, Szász Kornél. 
Vasas Kubala Akadémia U19: Molnár Zs. - Nagy B., Puskás Zs., Kovács D., Enyedi P., Boros Zs., Rédling K., Faragó B., Puska P., Farkas B., Varga D. Vezetőedző: Bordán Csaba. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Benkő P., Kundrák G., Szloboda Á., Fercsák R., Dankó N., Juhász Á., Illés B., Elizeus Á., Horváth T., Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Csere: Dankó N. helyett Hetyei Sz. a 26., Vincze D. helyett Kanálos P. a 46., Rédling K. helyett Reisz P. a 62., Horváth T. helyett Marok Á. a 65., Boros Zs. helyett Wend B. a 81., Faragó B. helyett Kovács K. a 81. Elizeus Á. helyett Kiss P. a 84., Puska P. helyett Gurics M. a 85., Farkas B. helyett Petres M. a 85. percben. 
Sárga lap: Horváth T. a 24. percben. 
Gólszerző: Faragó B. (1-0) a 13., Varga D. (2-0) a 17., Illés B. (2-1) a 21., Puska P. (3-1) a 25., Elizeus A. (3-2) a 29., Puska P. (4-2) a 76., Gurics M. (5-2) a 90+1. percben. 

Bordán Csaba: - Korosztályos szinten jó mérkőzést tudtunk játszani a Diósgyőrrel. Mindkét csapat felvállalta a nyílt futballt. Mi is, és az ellenfelünk is törekedett a labdabirtoklásra, valamint a minél támadásépítésre. Ezért született sok gól, a mérkőzést pedig az döntötte el, hogy a helyzeteinket jobb százalékban használtuk ki. Gratulálok A DVTK-nak, ilyen találkozókra van szüksége a fiataloknak. 

Vincze Richárd: - Az első félidőben a játék labdás részében belementünk egy kontrollálatlan rohanásba, amiben a Vasas jobb volt. Labda elleni játékban nem működött a letámadási struktúránk, emiatt az ellenfél sokszor állt a védelmünkkel szemben. A második játékrészben más letámadást választottunk, ami sokkal jobban működött. Lényegesen többet birtokoltuk a labdát, sokszor bontottuk meg a Vasast a széleken, ekkor az egyenlítés lehetősége is benne volt a meccsben. Természetesen az is, hogy a Vasas egy kontra után be tud találni. Sajnos ez utóbbi következett be,  ami le is zárta a mérkőzés sorsàt. Most ilyen passzban vagyunk. Nyomjuk az ellenfelet, próbálunk szépen focizni, de a döntő gólokat nem mi rúgjuk.Többet kell tennünk a hétköznapokon azért,hogy a hétvégén a srácok boldogan térhessen haza a családjukhoz. További sok sikert a Vasasnak, jó focit játszanak és sok jó játékosuk van.