Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 2. forduló

Tarpa SC U16 - Diósgyőri VTK U16 0-2 (0-2)

Tarpa, Sportcentrum 100 néző. Játékvezető: Gönczi Pál, Kovács Gábor. 
Tarpa SC U16: Csizmár P. - R. Plyska, A. Soima, M. Boldizhar, I. Savchuk, A. Mocharnyik, M. Záhijev, A. Oleksevych, I. Ustinov, R. Doloh, A. Rokosovyk. Vezetőedző: Iaichnyk Viktor. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Deményi Z., Szijártó B., Vass L., Bathó T., Sáreczki Sz., Macsó M., Lichy K., Gyenes R., Pikó M., Silimon L. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere:  A. Oleksevych helyett M. Fliashko a 43., Macsó M. helyett Briz Cs. a 61., M. Boldizhar helyett V. Kyniv a a 62., Pikó M. helyett Homenszki R. a 72., A. Mocharnyik helyett L. Hevorhyan a 74., Szijártó B. helyett Boros B. a 81. percben. 
Gólszerző: A. Oleksevych (öngól, 0-1) a 4., Bathó T. (0-2) a 10. percben. 

Kádár László: - Kiválóan kezdtük a tarpai találkozót. A presszingek jól működtek, és az ellenfél tizenhatosán belül élesek, pontosak voltunk. Ezután ahogy teltek a percek még nagyobb  nyomást helyeztünk az ellenfére, amit szép labdakihozatalok és jó játékfelépítés előzött meg. A Tarpa kapuja előtt azonban ekkor már pontatlanabbak voltunk, érezhető volt a dekoncentráltság valamint a fáradság. Védekezésben viszont nagyszerűen dolgztak a fiúk, a figyelmezett munkából mindenki kivette a részét, ennek köszönhetően kapott gól nélkül sikerült lehoznunk ezt a mérkőzést.