Országos Leány U15-ös bajnokság, 9. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Puskás Akadémia FC LU15 0-3 (0-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: dr. Vigh Tünde.
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Képes J., Farkas N., Balogh M., Képes K., Keczán F., Nagy E., Magyar A., Mezőssy M., Szilvási N., Plopp G. Vezetőedző: György Gábor. 
Puskás Akadémia FC LU15: Kispetik A. - Vadász L., Priskin N., Iuonas R., Krasznai L., Németh L., Szakács Zs., Simon L., Szalay Gy., Kiss Sz., Herczeg K. Vezetőedző: Boér Renáta Gabriella. 
Csere: Képes K. helyett Sándor L. a 41., Magyar A. helyett Horváth K. az 55., Keczán F. helyett Fekete É. a 60., Farkas N. helyett Bánsági H. a 67., Herczeg K. helyett Farkas M. a 72., Iuonas R. helyett Halászi-Harsányi M. a 74. percben. 
Gólszerző: Kiss Sz. (0-1) a 11., Nagy E. (0-2, öngól) a 20., Iuonas R. (0-3) a 60. percben. 

György Gábor: - Ismét egy tanulságos mérkőzést játszottunk, egy nagyon jó csapat ellen. Az első félidőben túlságosan tiszteltük és ezáltal tartottunk ellenfelünktől. A félelem pedig sok hibát eredményezett. A második játékrészben bátrabban fociztunk, többször eljutottunk a támadó zónába, sajnos itt még hiányzik a minőségi játék. A jövő hetek egyik legfontosabb feladata, hogy "Majré" nevű játékostársunkat száműzzük a csapatból. Gratulálunk a Puskás Akadémia csapatának.

Boér Renáta Gabriella: - Jó iramú mérkőzésen vagyunk túl. Nem voltunk hibátlanok, de azon dolgozunk, hogy minél kevesebb rontásunk legyen a bajnoki találkozókon. Nagyon szép labdakihozatalok jellemezték a játékunkat, sajnos a helyzetkihasználásunk még nem az igazi. Bizonyos időszakokban kicsit elaludtunk, leültünk, ekkor magunkra húztuk az ellenfelet, esélyt adva a szépítésre. Ezután szerencsére tújutottunk ezeken a holtpontokon, és összességében megérdemelt győzelmet arattunk.