Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U19 - Újpest FC U19 2-3 (0-3)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Kovács Ádám, Balogh Edina, Vékony Tamás István. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Juhász Á., A. Elizeus, Kanálos P., Bencsík D., Horváth T., Szloboda Á., Illés B., Molnár R., Balázsi L., Dankó N. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Újpest FC U19: Vezetőedző: Miklósi B. - Horváth B., A. Qasim, Nagy R., Laczik L., Geiger B., Müller M., Bóna M., Gál B., Simon B., Szabó Á. Vezetőedző: Véber György. 
Csere: Bóna M. helyett Tamási D. a 23., A. Elizeus helyett Marok Á. a 46., Kanálos P. helyett Vincze D. a 46., Horváth T. helyett Hetyei Sz. a 46., Nagy R. helyett Hajdi P. a 67., Müller M. helyett Belaschan D. a 77., Balázsi L. helyett Kiss P. a 83. percben. 
Sárga lap: Juhász Á. az 56., Dankó N. a 65., Hetyei Sz. a 67., percben. 
Gólszerző: Gál B. (0-1) a 14., Laczik L. (0-2) a 28., Müller M. (0-3) a 33., Hetyei Sz. (1-3) a 60., Illés B. (2-3) a 90+2. percben.

Vincze Richárd: - Rendkívül csalódott vagyok a mérkőzés miatt, de ahogy az életben minden, ez is  egy folyamat része és eredménye. Az MTK elleni találkozó után három hetes kényszerpihenőnk volt, azóta nem azt a magabiztosságot, magas szintű játékot látjuk a fiúktól, mint előtte. Ez alól  talán a Honvéd elleni hazai összecsapás volt kivétel. Rosszul kezdjük a meccseket, dekoncentràltak, könnyelműek vagyunk, öncélúan futballozunk. Sokat vagyunk az ellefél tizenhatosán belül, de sajnos nem történik semmi. Sok gólt kapunk, amiért az ellenfélnek nem kell megdolgoznia, a mi hibáinkból születnek. Ez teljes mértékben az én felelősségem, mint ahogy az is, hogy ez a meccs így sikerült. Ami a legfontosabb, hogy visszatalálunk arra az útra, ahol a fiúk a hétvégi mérkőzéseken újra szárnyalnak,újra élvezik a focit mert ez a legfontosabb. Ezen keresztül tudnak a legjobban fejlődni.

Véber György: - Nagyon szeretnénk újoncként az első nyolcban végezni, vagyis elérni a felsőházi rájátszást. Ebből a szempontból nagyon fontos volt ez a mérkőzés, mert ha itt nem tudtunk volna nyerni, akkor csak álom maradt volna számunkra ez a terv. Így viszont a sorsunk továbbra is a saját kezünkben van. Az első félidő második felében ragyogóan futballoztunk, ekkor alakítottuk ki a háromgólos előnyt. A fordulás után katasztrofális teljesítményt nyújtottunk, tehát egy rendkívül kétarcú mérkőzésen vagyunk túl. A végeredmény szempontjából viszont boldog vagyok, hogy három ponttal távozhatunk Diósgyőrből.