Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 4. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U15 - Mol Fehérvár FC U15 2-0 (0-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Fotiu Pavlosz.
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Bedő M., Kiss B., Szakos B., Jászberényi P., Holló M., Kapitány G., Gyenes R., Kiss L., Rem D., Győrfi D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Mol Fehérvár FC U15: Fodor-Papp T. - Magyar M., Gulyás I., Borsi P., Nagy D., Décsy  Á., Márki Cs., Beődi B., Virágh M., Kovács-Galavics Z., Farkas M. Vezetőedző: Balogh Zoltán. 
Csere: Farkas M. helyett Németh P. a 41., Bedő M. helyett Kovács D. a 41., Kapitány G. helyett Derzsényi Á. a 41., Szakos B. helyett Tucsa Sz. az 50., Beődi B. helyett Kocsis Á. a 60., Fodor-Papp T. helyett Bernáth D. a 71., Kovács-Galavics Z. helyett Adács L. a 71., Nagy D. helyett Trampler M. a 71., Holló M. helyett Soltész B. a 76. percben. 
Sárga lap: Nagy D. az 56. percben. 
Gólszerző: Gyenes R. (1-0) az 54., Gyenes R. (2-0) a 62. percben. 

Icsó Zsolt: - Hasonló volt a játék képe, mint az előző hetekben. Nagy labdabirtoklási fölényben játszottunk, jól bontottuk meg az ellenfél középső és saját zónás védekezését és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Az első félidőben a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, de nem estünk pánikba. A második félidőben még nagyobb nyomás alá helyeztük az ellenfelünket és a kapu előtt is higgadtabbak voltunk.  Gratulálok a csapatnak, mert a kért taktikai feladatokat maximálisan betartották és nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Dicséret illeti az ellenfelünket is, mert jó felfogásban futballoztak.

Balogh Zoltán: - Magunkhoz képest halványabb teljesítményt nyújtottunk. A középpályán történt labdakihozatalok nem működtek kellő szinten, és a végjátékunk is elég gyenge volt. Két-három ziccerünk adódott, de ismét nem tudtunk velük élni. Természetesen hiányérzetem van. Nem feltétlenül az eredmény miatt, hanem azért, mert a támadó harmadban sajnos nagyon kevés labdát tudtunk megtartani.