Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 11. forduló

Újpest FC U16 - Diósgyőri VTK U16 2-0 (1-0)

Újpest Labdarúgó Sportcentruma, 50 néző. Játékvezető: Burzon Márk, Juhász Szabolcs Olivér, Virág András Barnabás.
Újpest FC U16: Pálfi K. - Paksai R., Mészáros Zs., Farkas B., Wittmann N., Nemess-Kiss N., Sarkadi K., Gyenes Á., Pittmann B., Kiss A., Alarishi Z. Vezetőedző: Weisz Tamás. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Szíjártó B., Bacsa B., Briz Cs., Vass L., Bathó T., Sáreczki Sz., Gyenes R., Rem D., Pikó M., Silimon L. Vezetőedző: Kádár László. 
Csere: Gyenes R. helyett Macsó M. a 46., Pikó M. helyett Tóth Zs. a 46., Alarishi Z. helyett Kovács T. a 46., Németh B. helyett Ferencsák Á. a 61., Szijártó B. helyett Molnár Á. a 61., Vass L. helyett Boros B. a 61., Kiss A. helyett Márkus D a 68., Nemess-Kiss N. helyett Temesi B. a 88., Farkas B. helyett Varga B. a 88. percben. 
Sárga lap: Gyenes R. a 27., Silimon L. a 37., Bathó T. az 51., Sarkadi K. a 66., Pálfi K a 79. percben. 
Gólszerző: Kiss A. (1-0) a 34., Gyenes Á. (2-0) a 76. percben. 

Kádár László: - Nagyszerűen kezdtük az első félidőt, hiszen több helyzet alakítottunk ki, de sajnos ezek közül egyet sem sikerült értékesíteni. Szervezett és védekezésben egységes Újpest volt az ellenfelünk, ami megnehezítette a dolgunkat. Az első félidőben uraltuk a játékot, a fordulás után viszont mentálisan már nem a kellő szinten futballoztunk. Sorozatosan rossz döntések jellemezték a csapatot, ezért nem sikerült megbontani az ellenfél védelmét. A srácok egy picit már a téli szünet gondolatát helyezték előtérbe, ami kihatott a teljesítményünkre. Ugyanakkor gratulálni szeretnék a fiatalabb korosztályból felkerülő Rem Domonkosnak és Gyenes Róbertnek, akik jól megállták a helyüket a nagyobbak között.