Országos U19-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 11. forduló

Ferencvárosi TC U19 - Diósgyőri VTK U19 1-0 (1-0)

Budapest, Népliget, 50 néző. Játékvezető: Fuhrmann József, Jánosi Lajos, Tiborcz Viktor. 
Ferencvárosi TC U19: Kovács M. - Lukács D., Orlov A., Takács Á., Szécsi P., Horváth B., Czékus Á., Pajti A., O. Hanninen, Vogyicska B., Filkóházi Á. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. 
Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Juhász Á., Gulyás M., Fülöp L., Fercsák R., Dunai Zs., Benkő P., Bencsík D., Illés B., Demeter M., Dankó N. Vezetőedző: Vincze Richárd
Csere: Gulyás M. helyett Balázsi L. a 46., Filkóházi D. helyett Nemes M. az 55., Dunai Zs. helyett Hetyei Sz az 56., Fercsák R. helyett Vincze D. a 66., Demeter M. helyett Peisser S. a 66., Horváth B. helyett Benkő M. a 78., O. Hanninen helyett Zsélyi M. a 84., Fülöp L. helyett Kiss P. a 84. percben. 
Sárga lap: Benkő P. a 37., Horváth B. a 40., Balázsi L. a 62., Vincze D. a 93. percben. 
Gólszerző: O. Hanninen (1-0) a 44. percben. 

Lucsánszky Tamás: - A mérkőzést végig kézben tartottuk, viszont kevés agresszivitás volt a játékunkban. A szoros győzelem úgy gondolom megérdemelt, de ezen a napon lassan, körülményesen futballoztunk. 

Vincze Richárd: - Sokadik héten ugyanazok az érzések vannak bennem.A nemzetközi elemző rendszer alapján a labdabirtoklási arányban, a passzok számában, a kapu lövések szempontjából a bajnokság legjobb három csapata között vagyunk. Ennek ellenére a táblázaton csak a tizedik helyezést sikerült megszerezni.  Ez a meccs is tükrözte, amit a fentiekben felsoroltam. Mi fociztunk, a Fradi pedig megnyerte a meccset. Nagyon csalódottak vagyunk, de egy dolog biztos,hogy ebből a stílusból soha, semmilyen körülmények között nem fogunk engedni. A srácok ugyanis így fejlődnek, így tanulják meg a focit. Szeretném kiemelni Illés Bálint és Benkő Peti egész szezonban nyújtott teljesítményét. Nagyon remélem, hogy a DVTK szurkolók még sok örömüket fogják lelni ebben a két fiatal játékosban.