Országos U15-ös bajnokság, 
Kiemelt csoport, 11. forduló

ETO FC Győr U15 - Diósgyőri VTK U15 3-1 (0-1)

Győr, ETO Stadion, 50 néző. Játékvezető: Herm László, Fehér Viktor, Stenger József. 
ETO FC Győr U15: Kocsis B. - Varga M., Csiszár M., Garai Z., Koncz D., Pénzes Á., Zója-Katona M., Pálfalvi R., Kovács T., Varga M., Barna D. Vezetőedző: Máté Győző. 
Diósgyőri VTK U15: Soós B. - Kiss B., Jászberényi P., Holló M., Dömötör Zs., Jecs M., Gyenes R., Kiss L., Tucsa Sz., Rem D., Győrfi D. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Csere: Kovács T. helyett Turcsik B. a 41., Holló M. helyett Szabó M. az 57., Jecs M. helyett Kovács D. az 57., Tucsa Sz. helyett Gyebróczki D. az 57., Győrfi D. helyett Soltész B. a 70., Barna D. helyett Szerémi R. a 77. percben. 
Gólszerző: Rem D. (0-1) a 37., Csiszár M. (1-1) a 47., Csiszár M. (2-1) az 53., Csiszár M. (3-1) a 64. percben. 

Máté Győző: - Tudatosan, szépen futballozó ellenfelünk az első félidőben nagy fölényben játszott, csapatom tompa és ritmustalan volt. A második félidőben helyén volt a szívűnk, a nehézségekkel küzdő vendégcsapat fáradtsága mellett, kiemelkedő egyéni teljesítmények segítségével sikerült megfordítani és megnyerni a mérkőzést. Sok sikert kívánok DVTK csapatának, játékosaimnak pedig gratulálok az egész őszi szezon teljesítményéhez.

Icsó Zsolt: - Az első félidőben teljes mértékben  az történt a pályán, amit a mérkőzés előtt elterveztünk. Megszereztünk a vezetést és emelett két nagyobb lehetőségünk is volt,
amivel könnyen növelhettük volna az előnyünket. Nagyon jól működtek a letámadásaink és az ellenfél kreatív játékosait kivettük a játékból. A második félidőben viszont az addigi teljesítményünket 20 perc alatt leromboltuk. Ebben az osztályban a csapatok könyörtelenül kihasználják az egyéni hibáinkat, most sem volt ez másképp. Gratulálunk az ellenfelünknek, és köszönjük a partnerségüket a mérkőzés csúszásával kapcsolatban.